Alexandr čínský / Rosela Penant přírodní ....

Prodám Alexandra čínského - Prodám Alexandr čínský 1,0 r.23 (1900,-)plně př...
1900 Kč
Alexandr čínský
napsal(a):
Zdravím. Jak dlouho sedí samice na vejcích? A další dotaz. Mláďata vylihla v dubnu až květnu mohou strávit svojí první zimu ve venkovní voliere??se svými rodiči, a za jak dlouho se mají oddělit?
Díky za reakce
mládatá možu ostať naveky pri rodičoh až máju dosť miesta.
Jan Homola
napsal(a):
Zdravím. Samice snáší většinou 3-4 vejce a inkubační doba je kolem 30 dní. Zhruba 50. den života opouští budku. Prez zimu samozřejmě mohou být mladí venku. Jsou to otužilci kteří vydrží velké mrazy, ale jako u každého druhu je důležité mít úkryt před větrem.
Pane, buťe tak laskav a napište, kdy Vám samice alexandra čínského snesla 4 vejce. 2 až 3 je asi dost. Kde jste tu informaci vzal? Asi máte super plodný pár nebo jste to popletl s jinými alexandry.
Děkuji za odpověď, že se mýlím. nebo Vy..
Moudivláček
napsal(a):
Pane, buťe tak laskav a napište, kdy Vám samice alexandra čínského snesla 4 vejce. 2 až 3 je asi dost. Kde jste tu informaci vzal? Asi máte super plodný pár nebo jste to popletl s jinými alexandry.
Děkuji za odpověď, že se mýlím. nebo Vy..
Nechapu oco vam jde. Muj par snaši pravidelně každý rok 4 vajička a vždy odchova 3 až 4 mlade už paty rok za sebou. Nepřijde mě na tom nic divného.
milanplšek
napsal(a):
Nechapu oco vam jde. Muj par snaši pravidelně každý rok 4 vajička a vždy odchova 3 až 4 mlade už paty rok za sebou. Nepřijde mě na tom nic divného.
Šlo mně jen o podloženou informaci, kterou jste podal a já Vám gratuluji k početným odchovům a děkuji za odpověď. Škoda, že jste neuvedl stáří chovného páru. Já tak početný odchov nikdy neměl.