Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2020 14:24
Alexandr čínský

XXX.XXX.198.53

Zdravím. Jak dlouho sedí samice na vejcích? A další dotaz. Mláďata vylihla v dubnu až květnu mohou strávit svojí první zimu ve venkovní voliere??se svými rodiči, a za jak dlouho se mají oddělit?
Díky za reakce

16.4.2020 14:42
vegh

XXX.XXX.124.36

Alexandr čínský napsal(a):
Zdravím. Jak dlouho sedí samice na vejcích? A další dotaz. Mláďata vylihla v dubnu až květnu mohou strávit svojí první zimu ve venkovní voliere??se svými rodiči, a za jak dlouho se mají oddělit?
Díky za reakce

mládatá možu ostať naveky pri rodičoh až máju dosť miesta.

16.4.2020 14:52
Jan Homola

XXX.XXX.32.233

Zdravím. Samice snáší většinou 3-4 vejce a inkubační doba je kolem 30 dní. Zhruba 50. den života opouští budku. Prez zimu samozřejmě mohou být mladí venku. Jsou to otužilci kteří vydrží velké mrazy, ale jako u každého druhu je důležité mít úkryt před větrem.

16.4.2020 17:36
Alexandr čínský

XXX.XXX.198.53

Děkuju. Šlo mi o mladé. Budu mít letos poprvé a samice sedí v budce 20 dní. Jinak mám volieru krytou před větrem.

17.4.2020 19:14
stancek

XXX.XXX.104.254

Alexandr čínský napsal(a):
Děkuju. Šlo mi o mladé. Budu mít letos poprvé a samice sedí v budce 20 dní. Jinak mám volieru krytou před větrem.

Inkubační doba je 21 až 24 dní .

17.4.2020 21:34
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Jan Homola napsal(a):
Zdravím. Samice snáší většinou 3-4 vejce a inkubační doba je kolem 30 dní. Zhruba 50. den života opouští budku. Prez zimu samozřejmě mohou být mladí venku. Jsou to otužilci kteří vydrží velké mrazy, ale jako u každého druhu je důležité mít úkryt před větrem.

Pane, buťe tak laskav a napište, kdy Vám samice alexandra čínského snesla 4 vejce. 2 až 3 je asi dost. Kde jste tu informaci vzal? Asi máte super plodný pár nebo jste to popletl s jinými alexandry.
Děkuji za odpověď, že se mýlím. nebo Vy..

18.4.2020 17:43
milanplšek

XXX.XXX.20.7

Moudivláček napsal(a):
Pane, buťe tak laskav a napište, kdy Vám samice alexandra čínského snesla 4 vejce. 2 až 3 je asi dost. Kde jste tu informaci vzal? Asi máte super plodný pár nebo jste to popletl s jinými alexandry.
Děkuji za odpověď, že se mýlím. nebo Vy..

Nechapu oco vam jde. Muj par snaši pravidelně každý rok 4 vajička a vždy odchova 3 až 4 mlade už paty rok za sebou. Nepřijde mě na tom nic divného.

1.5.2020 21:04
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

milanplšek napsal(a):
Nechapu oco vam jde. Muj par snaši pravidelně každý rok 4 vajička a vždy odchova 3 až 4 mlade už paty rok za sebou. Nepřijde mě na tom nic divného.

Šlo mně jen o podloženou informaci, kterou jste podal a já Vám gratuluji k početným odchovům a děkuji za odpověď. Škoda, že jste neuvedl stáří chovného páru. Já tak početný odchov nikdy neměl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík