Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2020 14:04
AjaAja

XXX.XXX.77.26

Mám velkou prosbu, netuším kde a jak mám zjisti jaké mají druhové jména u Zebřiček. Je tady někdo kdo by to prosím poznal a mohl mi poradit? Děkuji moc

17.4.2020 16:40
atobajus

XXX.XXX.195.189

AjaAja napsal(a):
Mám velkou prosbu, netuším kde a jak mám zjisti jaké mají druhové jména u Zebřiček. Je tady někdo kdo by to prosím poznal a mohl mi poradit? Děkuji moc

Všechno, co jste dal na fotkách je jeden druh, zebřička pestrá, v různých mutacích. Mimo tento druh existuje ještě zebřička timorská.

17.4.2020 22:20
Uda

XXX.XXX.143.103

AjaAja napsal(a):

Dobrý večer. Mutace mají tyhle názvy
Tak foto 1, Bílá vypadá na samce
Foto 2.Mramorová velice špatné barvy, samec.
Foto 3.Hňedá černolící straka vypadá to jako samice ze samčími znaky, ale chtělo by to lepší fotky, klidně to může být i samec.
Foto 4 Běloprsá šedá, pingvin. Samice
Foto 5.Protějšek fota 4.
Foto 6 Černoprsá šedá samice
Foto 7.Protějšek fota 6.

18.4.2020 19:02
glanz

XXX.XXX.76.205

Uda napsal(a):
Foto 3.Hňedá černolící straka vypadá to jako samice ze samčími znaky, ale chtělo by to lepší fotky, klidně to může být i samec.
Foto 5.Protějšek fota 4.
Foto 7.Protějšek fota 6.

foto 2
mramorová samice s náznakem samčí kresby.
Jinak souhlas

19.4.2020 09:42
AjaAja

XXX.XXX.77.26

Moc vám všem děkuji. Přeji úspěchy chovech i odchovech.
Adrián

Jakouš

23.3.2022 20:51
Jakouš

XXX.XXX.191.131

Uda napsal(a):
Foto 5.Protějšek fota 4.
Foto 7.Protějšek fota 6.

Prosím, jak jste poznal že foto 1 je samec ? V zooshopu nám toto samé prodali jako chůvičku samici ale začínám si myslet že kecal..

24.3.2022 07:38
Uda

XXX.XXX.121.168

Jakouš napsal(a):
Prosím, jak jste poznal že foto 1 je samec ? V zooshopu nám toto samé prodali jako chůvičku samici ale začínám si myslet že kecal..

No chůvičky to není určitě, ta nemá nikdy červený zobák ale jen světlý.
A že je to samec tipuji dle celkem sytého červeného zobáku, samice ho mají světlejší. Ale někdy se může stát že i samice ho má celkem sytý, sám sem tím prošel. Dovezl jsem si tak před 3 lety jako bílého samce ale ona to byla samice.

24.3.2022 07:41
Uda

XXX.XXX.121.168

glanz napsal(a):
foto 2
mramorová samice s náznakem samčí kresby.
Jinak souhlas

Ano máte pravdu. Až po zvětšení fotky je vidět že je to nejspíš fakt samice že samčími znaky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík