Niky882

XXX.XXX.134.71
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s Alexandrem Rudohlavým nebo Alexandrem Malým který papoušek je podle vás lepší? Zajímalo by mě, jestli hodně křičí? Jestli se dají ochočit a jestli můžou být doma v kleci? Děkuji.
Niky882
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s Alexandrem Rudohlavým nebo Alexandrem Malým který papoušek je podle vás lepší? Zajímalo by mě, jestli hodně křičí? Jestli se dají ochočit a jestli můžou být doma v kleci? Děkuji.
Tak alexandr rudohlavy je mnohem tišší než alexandr maly.Patří mezi nejméně hlučné alexandry.Pokud chcete na mazlika tak většinou alex.malý.
V prostorné kleci ok,ale každý den pouštět na prolet,hodně větviček na okus.
Niky882
napsal(a):
U alex.rudohlaveho pokud chcete na mazlika tak se pokusit sehnat ručně dokrmene mládě.Alex.maly se da dobře ochocit i odchovany parem.