Eliotek

XXX.XXX.31.246
Dobrý den chtěl bych se optat v loni mi poprvé zahnizdili Horaci ale nic s toho nebylo letos mi opět zahnizdili samec ji chodí normálně krmit ale samice vůbec nevyleta s budky je to normální?
Eliotek

XXX.XXX.31.246
Ale ona nevyleti ani vyprázdnit se jestli se vyprazdnuje v budce to nevím nechci ji rušit když tam je
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
To ji celý den hlídáte??
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Vypadá to tak,vstane,nasadí roušku a slouží do setmění u voliéry,jenže spousta ptáků
vylézá z budek a jsou nejvíce aktivní při rozednění,já teda většinou spím.Pokud je v budce živá tak se dočkáte,ono se to povede,většina větších papoušků samice vylézají ven v rozmezí půl hodiny plus mínus,jen vystihnout správný čas.
Eliotek

XXX.XXX.31.246
Ne nehlidam ale když jdu dávat každý den cistu vodu a žrádlo tak nikde nevidím že by se chodila vyprázdnit protože by mělo být na zemi větší množství trusu a nikde nic takového neni tak podle toho usuzuju že nevyletava.
Eliotek

XXX.XXX.47.222
Včera sem se jen tak lehce podíval abych ji moc nerušil poctivo sedi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Eliotek
napsal(a):
Včera sem se jen tak lehce podíval abych ji moc nerušil poctivo sedi
Je to na dobré cestě.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Eliotek
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se optat v loni mi poprvé zahnizdili Horaci ale nic s toho nebylo letos mi opět zahnizdili samec ji chodí normálně krmit ale samice vůbec nevyleta s budky je to normální?
Nám horská taky z budky od vajec téměř nejde. Letos má 3 mladé. Už má mladé potřetí.
Zkuste sem tam nakouknout, zda je ok. Jinak ji nechte v klidu sedět.