Notoseposeru

XXX.XXX.119.89
Dobrý den. Mám problém s nějakým zvířetem které noc co noc jakoby krátká ale celou noc a ráno končí. Kráká furt stejně a ožívá se to z pole s obylím. Prosím poraďte co by to mohlo být. Asi si skočím do zdi.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Na poli s (obylím) jedině hejkal obecný,nebo skalní.
Notoseposeru
napsal(a):
Dobrý den. Mám problém s nějakým zvířetem které noc co noc jakoby krátká ale celou noc a ráno končí. Kráká furt stejně a ožívá se to z pole s obylím. Prosím poraďte co by to mohlo být. Asi si skočím do zdi.
Natočte ten zvuk, to bude zajímavé téma. Nemusí to být ani pták.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Notoseposeru
napsal(a):
Jestli je to krátká a ožívá se v poli s obylím-až to uvidíš- notose fakt posereš.
My máme jediné sousedy, kteří bydlí pod námi a ti pronajali byt Italovi, který nám tu každou noc provozoval technopárty, trvalo to asi rok .Už jsme se ho naštěstí zbavili. Tím chci říct, že bych ho s Vámi klidně za krákala v poli vyměnila a v té době přijala Vaši přezdívku..:-) Ale teď vážně, ten zvuk natočte, jak psal/a JoPe, bude to zajímavé téma.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Mám něco podobného za sousedy,můžete poradit jak se jich zbavit-když se vám to podařilo z Italem?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám něco podobného za sousedy,můžete poradit jak se jich zbavit-když se vám to podařilo z Italem?
Byl tam jen v pronajmu, takže jsem si sehnala telefon na majitelku a tak dlouho ji otravovala, až si to přijela poslechnout. Zvonila na nej a neotevřel ji dveře, tak pak asi pochopila, ze si nevymýšlím, protože nám taky neotvíral. A samozřejmě jsem volala několikrát policii, jenže odjeli a začalo to nanovo. Už jsem to chtěla řešit soudně ale ta majitelka se ho pak naštěstí zbavila. Byl to očistec, krákala na poli bych po tomhle já neřešila 😀