Jaké máte zkušenosti se zkrmováním masných červů při odchovu. JÁ JE DOSUD NEPOUŽÍVAL. ZAČAL JSEM, KUPUJI V RYBÁŘSKÝCH POTŘEBÁCH. Cena je přijatelná, uchování v ledničce obstojné. V zažívání by neměli mít nic ze zahnívajícího masa jako larvy z přírody. Leskoptve ještě nehnízdí, mladí kardináli se teprve budou líhnout. Snad. Dřív jsem krmil svlečené moučné č. cvrčky a pod.
Moudivláček
napsal(a):
Jaké máte zkušenosti se zkrmováním masných červů při odchovu. JÁ JE DOSUD NEPOUŽÍVAL. ZAČAL JSEM, KUPUJI V RYBÁŘSKÝCH POTŘEBÁCH. Cena je přijatelná, uchování v ledničce obstojné. V zažívání by neměli mít nic ze zahnívajícího masa jako larvy z přírody. Leskoptve ještě nehnízdí, mladí kardináli se teprve budou líhnout. Snad. Dřív jsem krmil svlečené moučné č. cvrčky a pod.
Za týden žádná reakce. Že by na iFauně diskutovali jen chovatelé papoušků ? Asi ano a je to škoda.
I mezi pěvci jsou ptáci skromní, nehluční, na pohled krásní, ale většinou nejsou na "hraní", jako papoušci. Pěnkavovití ,drozdovití, špačkovití, krkavcovití a pod jsou i ochočitelní, skromní.
U evropských druhů snad odrazuje zájemce legislativa, podle mě naprosto zastaralá a nereagující na současné rozšíření některých těchto druhů.
K tomu by se zde mohl vyjádřit někdo fundovaný, ale ti to asi nečtou a koho chleba jíš, toho píseň zpívej, tak proč si dělat problémy.