Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2020 11:04
chovatelaustralie

XXX.XXX.208.61

Mám dotaz s odvoláním na připravované konání burz na Moravě. Chystá se zahájení burzy na Kladně? Rozuměl bych tomu, že se budou muset dodržovat nějaká opatření. (Roušky, dezinfekce a podobně)

28.5.2020 11:31
bubanek

XXX.XXX.32.28

A proč nenapíšete pořadatelům ? Kroměříž byl jen proto, že byl ve venkovních prostorech kde platí trochu jiné podmínky.

29.5.2020 19:11
bubanek

XXX.XXX.32.28

29.5.2020 20:04
chovatelaustralie

XXX.XXX.208.61

bubanek napsal(a):
Kladno bude až od 2.8.2020

https://exoti-kladno.estranky.cz/clanky/aktuality.html

Díky za informaci.

29.7.2020 21:00
frantaptacek

XXX.XXX.51.181

Bude burza v uvedeném termínu?

31.7.2020 18:32
kamelot

XXX.XXX.51.181

Je burza?

31.7.2020 18:49
emill

XXX.XXX.229.225

O pár řádků výš máte odkaz ohledně burzy v Kladně, to už je opravdu problém se tam podívat?

31.7.2020 18:58
kamelot

XXX.XXX.51.181

Děkuji.

1.8.2020 09:06
frikmon

XXX.XXX.180.207

emill napsal(a):
O pár řádků výš máte odkaz ohledně burzy v Kladně, to už je opravdu problém se tam podívat?

A co z toho asi tak vyčtu. V současné situaci nevím dne ani hodiny a rychlost a veřejné informování kladenských chovatelů(pořádajících) je mnohdy na pováženou. Nedivil bych se kdyby spoustu lidí přijelo a na dveřích byla cedule kvůli Covidu zavřeno. Nikdo se ani neobtěžuje aspoň sem dát inzerát burza se koná nebo nekoná-jejich stránky nesleduju jako spousta dalších,,laiků´´ ale zde jsem denně a aspoň by mě to trklo a připomnělo že mám jet nebo nejet.

1.8.2020 09:50
emill

XXX.XXX.99.74

frikmon napsal(a):
A co z toho asi tak vyčtu. V současné situaci nevím dne ani hodiny a rychlost a veřejné informování kladenských chovatelů(pořádajících) je mnohdy na pováženou. Nedivil bych se kdyby spoustu lidí přijelo a na dveřích byla cedule kvůli Covidu zavřeno. Nikdo se ani neobtěžuje aspoň sem dát inzerát burza se koná nebo nekoná-jejich stránky nesleduju jako spousta dalších,,laiků´´ ale zde jsem denně a aspoň by mě to trklo a připomnělo že mám jet nebo nejet.

A on vás někdo musí stále vodit za ručičku, jak malé děcko? Když nevěříte jejich vebu, tak kontaktujte přímo pořadatele, ale to by člověk zase musel něco udělat navíc. Tak raději, ať to někdo udělá za mě a můžu brečet a stěžovat si? Jste dospělý člověk, který umí číst a je to tam jasně napsáno, tak v čem máte problém?

1.8.2020 10:47
bubanek

XXX.XXX.32.28

Roušky sebou

1.8.2020 11:08
Latam 21

XXX.XXX.208.88

frikmon napsal(a):

Máte naprostou pravdu. pořadatelé na Kladně jsou jak mrtvý brouci. Nezlobte se na mne ale ani nedají vědět jako pořadatelé žádnou informac,i natož aby upozornili, že vzhledem k uzavřenému a velmi těsnému prostoru se požaduje aby účastníci měli roušky. Musí se to jen takto jaksi z druhé ruky psát? Fakt, to je síla.

1.8.2020 13:29
frikmon

XXX.XXX.180.207

Latam 21 napsal(a):
Máte naprostou pravdu. pořadatelé na Kladně jsou jak mrtvý brouci. Nezlobte se na mne ale ani nedají vědět jako pořadatelé žádnou informac,i natož aby upozornili, že vzhledem k uzavřenému a velmi těsnému prostoru se požaduje aby účastníci měli roušky. Musí se to jen takto jaksi z druhé ruky psát? Fakt, to je síla.

Asi tak, jako pořadatel mám taky povinnosti alespoň informovat a zařizovat atd. a né jen vybírat 40kč vstupné. To nemluvím ani o tom jak a kde se parkuje spíše neparkuje a taky že se někdy nedá ani projít uličkou-za mě už by to nutně chtělo nové prostory

1.8.2020 17:03
ayman

XXX.XXX.245.214

Burza na Kladně je jeden velkej humus.

Přidejte reakci

Přidat smajlík