Kladno bude až od 2.8.2020
https://exoti-kladno.estranky.cz/clanky/aktuality.html
emill
napsal(a):
O pár řádků výš máte odkaz ohledně burzy v Kladně, to už je opravdu problém se tam podívat?
A co z toho asi tak vyčtu. V současné situaci nevím dne ani hodiny a rychlost a veřejné informování kladenských chovatelů(pořádajících) je mnohdy na pováženou. Nedivil bych se kdyby spoustu lidí přijelo a na dveřích byla cedule kvůli Covidu zavřeno. Nikdo se ani neobtěžuje aspoň sem dát inzerát burza se koná nebo nekoná-jejich stránky nesleduju jako spousta dalších,,laiků´´ ale zde jsem denně a aspoň by mě to trklo a připomnělo že mám jet nebo nejet.
frikmon
napsal(a):
A co z toho asi tak vyčtu. V současné situaci nevím dne ani hodiny a rychlost a veřejné informování kladenských chovatelů(pořádajících) je mnohdy na pováženou. Nedivil bych se kdyby spoustu lidí přijelo a na dveřích byla cedule kvůli Covidu zavřeno. Nikdo se ani neobtěžuje aspoň sem dát inzerát burza se koná nebo nekoná-jejich stránky nesleduju jako spousta dalších,,laiků´´ ale zde jsem denně a aspoň by mě to trklo a připomnělo že mám jet nebo nejet.
A on vás někdo musí stále vodit za ručičku, jak malé děcko? Když nevěříte jejich vebu, tak kontaktujte přímo pořadatele, ale to by člověk zase musel něco udělat navíc. Tak raději, ať to někdo udělá za mě a můžu brečet a stěžovat si? Jste dospělý člověk, který umí číst a je to tam jasně napsáno, tak v čem máte problém?
frikmon
napsal(a):
Máte naprostou pravdu. pořadatelé na Kladně jsou jak mrtvý brouci. Nezlobte se na mne ale ani nedají vědět jako pořadatelé žádnou informac,i natož aby upozornili, že vzhledem k uzavřenému a velmi těsnému prostoru se požaduje aby účastníci měli roušky. Musí se to jen takto jaksi z druhé ruky psát? Fakt, to je síla.
Latam 21
napsal(a):
Máte naprostou pravdu. pořadatelé na Kladně jsou jak mrtvý brouci. Nezlobte se na mne ale ani nedají vědět jako pořadatelé žádnou informac,i natož aby upozornili, že vzhledem k uzavřenému a velmi těsnému prostoru se požaduje aby účastníci měli roušky. Musí se to jen takto jaksi z druhé ruky psát? Fakt, to je síla.
Asi tak, jako pořadatel mám taky povinnosti alespoň informovat a zařizovat atd. a né jen vybírat 40kč vstupné. To nemluvím ani o tom jak a kde se parkuje spíše neparkuje a taky že se někdy nedá ani projít uličkou-za mě už by to nutně chtělo nové prostory