Dá se zebřička alespoň trochu ochočit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bombis3434

29.5.2020 10:34
Bombis3434

XXX.XXX.149.104

Dobrý den, jsem začátečník přemíšlím nad pořízením zebřiček. Chci se zeptat jestli se dájí alespoň trochu ochočit třeba aby sedaly na prst nebo když je vypustím po domě tak aby pak chtěly zpět do klece. Když už by to šlo tak jestli musí být od mláděte nebo jestli jde ochočit i jednoletá nebo výceletá zebřička. Dále se chci zeptat jestli by šli k sobě dva samci četl jsem že by neměla být jedna. Poslední otázka je jestli se podřebuje zebřička koupat. Dopředu děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.5.2020 10:43

Z vlastnej skúsenosti viem že sa dá naučiť na prst ,jedna samička mi dokonca liezla do dlane ,ak ich nechcete množiť tak si kúpte dve samičky ,najlepšie sa ochocit dajú také do roka ,ktoré sú už von z hniezda a samé primajú potravu,ale nie vždy sa to podarí jeden samček sa má tak bal že aj keď som mu menil krmivo musel som mu dosypavať len cez mriežku,je to kus od kusu,bazenik im ponúknuť môžte uvidíte ako budú reagovať taktiež je to kus od kusu ale ak sa budú chcieť veľmi okupat tak použijú aj napajacku ale ja som pri nich mal vždy aj väčšiu nádobku s vodou samozrejme nemôže byť hlboká

Bombis3434

29.5.2020 10:51
Bombis3434

XXX.XXX.149.104

Děkuju za velmi rychlou odpověď

29.5.2020 11:47

Není zač

29.5.2020 22:02
juhaj

XXX.XXX.164.121

Babička mého přítele měla dva samečky. Bydlela v Praze, občas je pustila po bytě. Ale když odjela na letní byt, měli starý statek, dvůr ze tří stran uzavřený, tak postavila klec ven na stolek a otevřela dvířka. Zebřičky vyletěly a pokud je to bavilo, létaly po střechách, občas zalétly i k sousedům, ale poměrně brzy je to unavilo a vrátily se do klece. Babička zaklapla dvířka a šlo se bydlet do kuchyně. A tak každý den a nikdy nebyl problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík