Háyek

XXX.XXX.32.33
Dobrý den, mám problém se sousedkou která si stěžuje na celkový hluk v panelovém domě. Stěžuje si i na údajnou hlučnost kakariků a diamantových holoubků které chovám. Všechny stížnosti se řeší přes bytové družstvo a policii, jenže ti akorát sousedce domlouvají. V bytě nebydlím sama a sousedka si neustále na papoušky stěžuje i ostatním se kterými bydlím v bytě. Potřebuji nějaký doklad že já jsem vlastníkem těchto papoušků ? Popřípadě co vše by měl dokument obsahovat. A dají se i tyhle druhy pojistit třeba i proti vystěhování ? Bytové družstvo, sousedy jsem informovala o mém vlastnictví papoušků a po sléze i samotnou sousedku co se přistěhovala, na konec i policii.
Za další rady a tipy budu ráda.
Pojistka pro papousky proti vystěhování určitě existuje běžná věc ......proboha tohle je obcansko právní spor záleží jaký podmínky pro chov zvířat má bytové družstvo když neporusujete smlouvu c bytovým družstvem tak má sousedka smůlu ne jen nebudete mit dobrý vztahy ale to vám policie a bytové družstvo určitě už řekli tak nevim co tu řešíme
Hayek

XXX.XXX.32.89
Děkuji za reakci. Spíše řeším to že sousedka si stěžuje na policii i bytovém družstvu nejen na mě ale i na ostatní co se mnou bydlí kteří nemají s papouškama nic společného. Policie i družstvo a komise odmítla tohle řešit protože se nejedná o nic závažného a nic se neporušuje jelikož mám papoušky v bytě povolené. Ale neustále jsou problémi s tím že bytové družstvo a policie volají abych přišla na policii, bytové družstvo nebo domů když tam zrovna nejsem či chodí osobně aby mě informovali že na nás byla podána stížnost. A já hledám jak jinak vyřešit aby už nebyli stížnosti kromě vystěhování.