Rosela pestrá, samec či samice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2020 18:29
Petulinecka

XXX.XXX.204.37

Dobrý den, chci se vás zeptat, ačkoliv toto téma tu již bylo několikrát. Máme od Vánoc roselu pestrou, domnívám se, že se jedná o samici, ale nevíme to s jistotou. Můžete to někdo určit/poznat z fotky? Připadá mi barevně spíše matná, světlejší a hlavně ne tak pestrá, jak by asi byl samec. Příliš se zvukově neprojevuje, pouze když jí/jemu pustíme rosely na Youtube., to pak začne notovat s nimi 😁

1.6.2020 20:22
chov.amazonku

XXX.XXX.113.14

Je to samice

Cccc

1.6.2020 21:14
Cccc

XXX.XXX.139.16

Petulinecka napsal(a):
Dobrý den, chci se vás zeptat, ačkoliv toto téma tu již bylo několikrát. Máme od Vánoc roselu pestrou, domnívám se, že se jedná o samici, ale nevíme to s jistotou. Můžete to někdo určit/poznat z fotky? Připadá mi barevně spíše matná, světlejší a hlavně ne tak pestrá, jak by asi byl samec. Příliš se zvukově neprojevuje, pouze když jí/jemu pustíme rosely na Youtube., to pak začne notovat s nimi 😁

ROSELA Cerveny pastel 0,1 (SAMICKA)

1.6.2020 21:51
JoPe

XXX.XXX.82.6

Petulinecka napsal(a):

Je to samice skořicová opalínová a má dost dlouhé drápy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík