Prodám 1,0 Alexandr velký

Prodám Alexandra velkého - Prodám 1,0 (samec) odchov pod rodiči březen 2024...
tomson
XXX.XXX.184.99
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/645793/chovateli-nekdo-ukradl-papousky-za-statisice-policie-zada-o-pomoc.html#utm_content=freshnews&utm_term=chovatel%20%C4%8Dun%C3%ADn&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
co k tomu dodat, pak si někoho pustte k voliérám... doufám, že se ten člověk usmaží v pekle. Chovatelé zasvěcení do chovu mutací al velkých určitě budou pana poškozeného znát. O to více mě je krádeže a pana chovatele líto.
tomáš
tomson
napsal(a):
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/645793/chovateli-nekdo-ukradl-papousky-za-statisice-policie-zada-o-pomoc.html#utm_content=freshnews&utm_term=chovatel%20%C4%8Dun%C3%ADn&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
co k tomu dodat, pak si někoho pustte k voliérám... doufám, že se ten člověk usmaží v pekle. Chovatelé zasvěcení do chovu mutací al velkých určitě budou pana poškozeného znát. O to více mě je krádeže a pana chovatele líto.
tomáš
Nebylo to u p K...a z Čunína? At' těm zlodějům upadnou ruce, hajzli
tomson
XXX.XXX.184.99
lavice
napsal(a):
Nebylo to u p K...a z Čunína? At' těm zlodějům upadnou ruce, hajzli
ano, přesně tak, bylo to u něj... udajně je to jediný albino samec al. velkého v ČR. Neviděl jsem je ani u Zeleného nebo Ptáčka...
Dobrý večer,
zajímalo by mně co si o tom myslíte, že po tmě někdo krade papoušky a ti papoušci se nijak
hlasově neprojevovali a nebylo je slyšet. Vždyť ukrást deset papoušků to nějakou dobu trvá
a musí být na to i trochu světlo . A za další, musel mít auto, protože by papoušky nemohl odnést
jen tak v pytli na zádech. Majitel buď nebyl doma, nebo tvrdě spal.
Je mi ho líto, takový úspěch a v momentě je pryč,zůstanou jen oči pro pláč a prázdné voliéry.
Člověk si říká, že mě se to stát nemůže, ale doba je zlá, a každý si musí svůj majetek lépe zabezpečit. Zámky a bohužel ani kamery zloděje neodradí a zmapovat přístup do zahrady je dnes přes satelitní mapy snadné..
V této vesničce se narodil můj tatínek.Vesnici znám.Každý tam má psa divne že to nikdo neslyšel.Proč tu není zákon jak v Texasu.Vlezl mi na pozemek -šel krást bum a na místě zastřelen.Bránil jsem svůj majetek hotovo.A hned by si to takový zloděj rozmyslel.Hajzli usekl bych mu ruce nebo vyválet v medu a šup do peří.Je mi ho moc líto.Měl úspěšný chov a najednou je to pryč.
ferda mravenec
napsal(a):
Hoši co jste mně vykradli požadujte od toho co vás poslal alespoň 550 tisíc. Určitě jste dostali jen drobné. Postrašte ho, že ho prásknete nebo ať platí. Bude vás posílat ještě jednou, je to nenasytná tvář. Nedoporučuji opakovat.
Asi je to naivní, ale přeji Vám, aby se někde prozradil, ať mu to spočítají - i chovatelé.