Kakarik rudočelý

Prodám Kakariki rudočelého - Dobrý den prodávám dva samce kakarik rudočelý...
300 Kčalfonzo
XXX.XXX.0.243
Zdravím do Kout,podle všeho samec štěpí na lutino,ta červenooká mláďata jsou samice.Ale mezi těmi dalšími mláďaty budou někteří samci štěpit na lutino po otci,ale to nikdo nepozná,jedině kontrolní odchovy.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Querido
Ještě hodně polévky budete muset sníst,aby ste mohl správně odpověďět na diskuzi.Sice jsem odpovědět také příliš rychle,aniž bych znal stáří mláďat,ale napsal jsem lutino,protože lutina jsem mnohokráte viděl,červené oko,stejně i plavá mutace i v dospělosti na rozdíl od skořice,která má jako dospělý pták oko červenohnědé.Třeba to demlis upřesní se stářím mláďat.
alfonzo
napsal(a):
Querido
Ještě hodně polévky budete muset sníst,aby ste mohl správně odpověďět na diskuzi.Sice jsem odpovědět také příliš rychle,aniž bych znal stáří mláďat,ale napsal jsem lutino,protože lutina jsem mnohokráte viděl,červené oko,stejně i plavá mutace i v dospělosti na rozdíl od skořice,která má jako dospělý pták oko červenohnědé.Třeba to demlis upřesní se stářím mláďat.
Mutaci ino stále nikdo neodchoval o této problematice jsem diskutoval s p.Šarounem což je dle mého jeden z mála co genetice opravdu rozumí a má přehled. Tyto tzv. lutina jsou žlutí ptáci (kombinace recesivní a dominantní straky), kteří jsou z větší části plaví proto ty červené oči a z menší skořicoví a těm jak je známo oko ztmavne.