Dobrý den
Jedná se o francouzské pelichání?Má cca půl roku,mám ho už tři měsice,zpočátkulítal normálně,byl krásný,až cca měsic zpět začal pelichat,byli jsme u veterináře,kapla mu dvakrát ivomec,nepomohlo to,teď vypadá takhle,sice lítá ale už ne tak dobře jak předtím,zajmavé ale je že letky mu nevypadavají ani peří :) oddělila jsem ho,je sám...klec byla jen provizorni,byl v ní jen jeden den,už má větši...
adriana100
napsal(a):
Dobrý den
Jedná se o francouzské pelichání?Má cca půl roku,mám ho už tři měsice,zpočátkulítal normálně,byl krásný,až cca měsic zpět začal pelichat,byli jsme u veterináře,kapla mu dvakrát ivomec,nepomohlo to,teď vypadá takhle,sice lítá ale už ne tak dobře jak předtím,zajmavé ale je že letky mu nevypadavají ani peří :) oddělila jsem ho,je sám...klec byla jen provizorni,byl v ní jen jeden den,už má větši...
S jakým osazenstvem byl předtím?Vypadá dost zdevastovaně.
adriana100
napsal(a):
Byl se dvěma andulkami,se samičkou a samečkem,velice si spolu rozuměli,čistili si navzajem peří,nikdo mu to neudělal....mam ho ze zwerimexu,jak jsem ho koupila byl v pohodě...a u nás mu nikdo neubližoval,navíc dva měsice byl uplně v pohodě...
Pokud se neškube sama, tak ji škube někdo jiný. FP bych nevyloučila, ale k celkovému stavu nevím.... CO to má kolem očí a zobáku? Proč dostala Ivomec?
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Tazatelko,dejte sem foto prostředí kde ta andulka žla s těmi dalšími ve společenství.