Jak odhlučnit voliéry a venkovní výlety

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

DohledalM

16.6.2020 17:08
DohledalM

XXX.XXX.184.99

Zdravím,
Ve vesnici se na mě začínají objevovat stížnosti na hluk mých papoušků. Mám chov amazoňanů a malých arů v klasických, kombinovaných voliérách. Jak prosím co nejlépe odhlučnit venkovní výlety? Chtěl bych se vyhnout celkovému zastřešení... Napadá mě verze částečného zastřešení směrem od krmné chodbičky před voliérami v kombinaci s osázením tůjemi případné zakrytí chodbičky sklem zepředu, resp. mě napadá i nějaká kombinace pur panélů z boku voliér. Každopádně bych nechtěl voliéry nějak "uzavírat" před okolním světem.

Jak prosím omezujete hluk od voliér vy?

díky marek

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.6.2020 15:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

DohledalM napsal(a):
Zdravím,
Ve vesnici se na mě začínají objevovat stížnosti na hluk mých papoušků. Mám chov amazoňanů a malých arů v klasických, kombinovaných voliérách. Jak prosím co nejlépe odhlučnit venkovní výlety? Chtěl bych se vyhnout celkovému zastřešení... Napadá mě verze částečného zastřešení směrem od krmné chodbičky před voliérami v kombinaci s osázením tůjemi případné zakrytí chodbičky sklem zepředu, resp. mě napadá i nějaká kombinace pur panélů z boku voliér. Každopádně bych nechtěl voliéry nějak "uzavírat" před okolním světem.

Jak prosím omezujete hluk od voliér vy?

díky marek

A nešlo by papoušky na noc zavírat a pouštět později ráno? Aspoň ti naši (austrálie od andulek po pap.královské + alexandři čínští, velcí a černohlaví) spustí větší hluk vždy s vítáním sluníčka a pak kolem 18.hod. Předpokládám, že v okolí vadí to brzké raní vítání světla, ne?

18.6.2020 08:25
Querido

XXX.XXX.110.22

Vo vnútri zapnite svetlo do 22 hod cca pôjdu večer dnu, zatvoriť a ráno ich vypustiť von, ak je teda problém s hlukom skoro rano

Přidejte reakci

Přidat smajlík