Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tyna1212

19.6.2020 11:22
Tyna1212

XXX.XXX.113.35

Dobrý den mám doma andulka (samečka) a vždy ráno strašně hulákal jako ostatní ale teď je nějaký moc tichý ráno nehulaka a nevím co s ním
Co dělá?
Celý den sedí na bydylku u zrcátka ale podle mne ho to zrcátko moc nezajímá na tam hračky s těmi si nehraje ji i pije normálně ale přestal mít zájem o tyčinku s různým zrnim nějak po kleci neposkakuje na prst jde ale furt se bojí ruky
Je po stresovem zážitků kdy jsme ho nemohly dostat zpátky do klece
Když je pusteny z klece ven tak sedí na garnýži nebo na trubce ani koupat se nechce prosiiiiim poraďte
A na hlavě má nějaké černé malé tečky

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2020 11:34

Kúpte mu kamaráta ,je to skupinové zviera,

19.6.2020 12:13
waltin

XXX.XXX.247.41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kúpte mu kamaráta ,je to skupinové zviera,

Já v něm vidím samičku.

19.6.2020 12:14

Dobrý den mám doma andulka (samečka) NE más samičku ! Nevím čemu se divíš v té pidi kleci nacpanou samými blbostmi ta andulka nebude spokojená nikdy ! Dej pryč ty nesmysly jako je ten žebřík zrcátko atd. dej tam nějaké přírodní větve místo těch vitamínových kravín listy salátu nebo větvičky z vrby (i s listma) a hlavně se jí více věnuj

19.6.2020 13:05
Valentko

XXX.XXX.100.59

Tyna1212 napsal(a):
Dobrý den mám doma andulka (samečka) a vždy ráno strašně hulákal jako ostatní ale teď je nějaký moc tichý ráno nehulaka a nevím co s ním
Co dělá?
Celý den sedí na bydylku u zrcátka ale podle mne ho to zrcátko moc nezajímá na tam hračky s těmi si nehraje ji i pije normálně ale přestal mít zájem o tyčinku s různým zrnim nějak po kleci neposkakuje na prst jde ale furt se bojí ruky
Je po stresovem zážitků kdy jsme ho nemohly dostat zpátky do klece
Když je pusteny z klece ven tak sedí na garnýži nebo na trubce ani koupat se nechce prosiiiiim poraďte
A na hlavě má nějaké černé malé tečky

Vy ste uz jedno takéto vlákno založila. Jasne že ho to zrkadielko nezaujima. A ja som vám odpovedal na tom predchádzajúcom vlákne. Skuste sa pozrieť tam nechce sa mi to znova rozpisovať. Ale vyhoďte mu tie blbosti z tej klietky a dajte mu tam prirodné vetvicky. A kupte mu kamaráta. A načo ho púšťate po byte dajte mu dostatocne veľkú klietku a bude pokoj. Ja sa nezastavam takéhoto spôsobu chovu. Radšej kúpim väčsiu klietku alebo voliéru ako by mi po dome mal lietať vtak. Ved by ma šiblo kebyže zistim že mám osratí dom. A tie cierne veci na hlave to by sa mal preperovat. Aj moje andulky to mali a este aj majú. Postupne to zmizne. A hlavne si dajte poradít a dajte mu do klietky to čo naozaj potrebuje. A tým nemyslim to že mu tam date tisíc hojdaciek. Niekedy je menej viac. A hlavne mu kúpte druhú andulku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík