w1k

XXX.XXX.33.252
ahojte, mam 12 rocnu andulku, pred cca 2-3 tyzdnami som si vsimol hrvol na hrudi, presnejsie na jej lavom boku, najlepsie to vidno zhora, ked je jedna strana nafuknutejsia ako druha. veterinar nevedel nic. dal jej nejake antibiotika, tie nezabrali a ze on uz nevie co dalej..
teraz sa jej lepi trus vo velkom. pozorujem zmeny spravania, andulka sa chodi schovavat pod ruku a tam spi, teraz spava pod rucnikom na vyhriatej podlozke, dnes nepila, je menej ciperna, potravu prijima, ale lepi sa jej pri kloake.
necisti sa uz moc. co s tym? mala pestry zivot, 24h slobodna, ovocie, zelenina, stale nove podnety, atd.
w1k

XXX.XXX.33.252
len ma mrzi, ze veterinar sa nemal k cinu.. nevedel nic, nechcel, nemohol.. okolo kloaky vystrihat nechcel.. dalsi veterinar povie ze staci vycistit.
ja neviem, ci mame rok 1983, kedy veterinari ani nevedeli ze andulky existuju, ci ako..
w1k
napsal(a):
len ma mrzi, ze veterinar sa nemal k cinu.. nevedel nic, nechcel, nemohol.. okolo kloaky vystrihat nechcel.. dalsi veterinar povie ze staci vycistit.
ja neviem, ci mame rok 1983, kedy veterinari ani nevedeli ze andulky existuju, ci ako..
Myslím si, že tady veterinář již nepomůže, ten dobře ví co dělá. Andulka je již za zenitem, dožívá. Jak napsal kolega euw.
Asi to bude nějaký nádor Na operaci je už, Bohužel, ve vysokém věku, a stratila-li úplně kondici, ani by ji nezvládla. Poraďte se s veterinářem, ale odborníkem přes okrasné ptactvo, zda by neměl něco na bolesti. Případně, uvidíte-li, že se stále takto trápí, můžete popřemýšlet, zda utrpení nezkrátit.
w1k

XXX.XXX.33.252
objednal som Humac natur exot a Citroenzymix sol. zatial sa lieci teplom
w1k

XXX.XXX.33.252
uz papa uhlie, je culejsia, omnoho
w1k

XXX.XXX.33.252
ok.. a niekto zmysluplnejsie rady? ma hrvol stale na lavej strane hrude, ked sa naje, je vacsi.
w1k

XXX.XXX.33.252
nema niekto skusenost s takymto hrvolom?
uz jej je lepsie, beha, ozyva sa, hra sa s vecami, furt cosi robi, aktivna a ciperna:)
w1k

XXX.XXX.18.8
tak sa tu ukazali odbornici, ktorym andulka vydrzi max 5 rokov..;) stres, nenavist, urazky;)