Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2020 13:08
klasterec

XXX.XXX.127.80

Dobrý den,
chtěla jsem zpěvavého kanárka a nakonec mám tři kanárčí holky. Jsou plné života a hrozně žravé. Koupila jsem jim krmivo Prestige, dávám jim míchanici z vajíčka a mrkve a pampelišku. Co byste mně chovatelé kanárků ještě doporučili, aby holky byly spokojené? . Děkuji za rady.

27.6.2020 14:13
Valentko

XXX.XXX.100.59

Ako co konkrétne chcete vedieť?

27.6.2020 14:16
maxichov

XXX.XXX.146.1

klasterec napsal(a):
Dobrý den,
chtěla jsem zpěvavého kanárka a nakonec mám tři kanárčí holky. Jsou plné života a hrozně žravé. Koupila jsem jim krmivo Prestige, dávám jim míchanici z vajíčka a mrkve a pampelišku. Co byste mně chovatelé kanárků ještě doporučili, aby holky byly spokojené? . Děkuji za rady.

samečka

27.6.2020 14:24
Valentko

XXX.XXX.100.59

Keď chcete vedieť že či ste všetko spravili správne tak sa rozpýste ešte viac že kú majú klietku ako to tam majú zariadené ci majú sépiovú kosť môžete aj pridať foto. Az potom vám chovatelia môžu odpovedať že ci ste všetko spravili dobre.

27.6.2020 14:42
klasterec

XXX.XXX.127.80

Klícku mají dost velkou, dala jsem jim sepiovou kost i senegalské proso. Spíš bych chtěla vědět, co kanárkům ještě chutná, abych jim mohla podstrojovat.. Pan "Maxichov" doporučuje koupit samečka, ale toho jsem už kupovala 2x Jak ho poznám, abych zase nepřinesla holku...

27.6.2020 15:18
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

to máte vlastně docela štěstí, spíš se kupuje samička a vyjde z toho sameček. Senegal kanáři moc neberou spíš jen tak na zkoušku. Raději mají směs pro kanáry, kde převažuje řepka. Můžete vyměnit samičku za samečka nebo jim koupit samečka a nachystat si doma malou školku pro mladé kanáry.

27.6.2020 15:37
klasterec

XXX.XXX.127.80

corvuscorax napsal(a):
to máte vlastně docela štěstí, spíš se kupuje samička a vyjde z toho sameček. Senegal kanáři moc neberou spíš jen tak na zkoušku. Raději mají směs pro kanáry, kde převažuje řepka. Můžete vyměnit samičku za samečka nebo jim koupit samečka a nachystat si doma malou školku pro mladé kanáry.

Tak to by byla prča, na to nejsem připravená. Jinak jsou kanárci kouzelní, škoda, že se nenechají pomazlit, jako andulka

27.6.2020 15:50
maxichov

XXX.XXX.146.1

klasterec napsal(a):
Klícku mají dost velkou, dala jsem jim sepiovou kost i senegalské proso. Spíš bych chtěla vědět, co kanárkům ještě chutná, abych jim mohla podstrojovat.. Pan "Maxichov" doporučuje koupit samečka, ale toho jsem už kupovala 2x Jak ho poznám, abych zase nepřinesla holku...

samečka poznáte podle zpěvu

27.6.2020 20:09
Valentko

XXX.XXX.100.59

klasterec napsal(a):

Znama ma kanáriky a dáva im hlávkový šalát. Vraj z toho neni neporiadok. A na nette som čítal že môžu aj uhorku.

28.6.2020 00:10
zd50

XXX.XXX.100.214

Zdravím,
jak víte, že máte 3 holky, když nepoznáte samce? Jinak samec má, když mu rozfouknete peří u kloaky takový výstupek, říká se mu špuntík. Je nutné kanárka v ruce otočit na záda a pomoci si ještě k rozhrnutí peří rukou. No a jestli máte opravdu 3 kanářice a předpokládám, že jsou letošní, tak příští jaro Vás čeká nákup dalších dvou klecí, protože až přijdou do toku a zvláště jim ještě seženete samce tak budete mít v kleci docela pěknej rachot, oni se holky moc nemusí. No a s tím vajíčkem a salátem to moc nepřehánějte. Mrkev je dobrá, zjasní barvy, ale přibarví je do červena.Přeji hodně úspěchů v chovu

28.6.2020 08:03
klasterec

XXX.XXX.127.80

zd50 napsal(a):
Zdravím,
jak víte, že máte 3 holky, když nepoznáte samce? Jinak samec má, když mu rozfouknete peří u kloaky takový výstupek, říká se mu špuntík. Je nutné kanárka v ruce otočit na záda a pomoci si ještě k rozhrnutí peří rukou. No a jestli máte opravdu 3 kanářice a předpokládám, že jsou letošní, tak příští jaro Vás čeká nákup dalších dvou klecí, protože až přijdou do toku a zvláště jim ještě seženete samce tak budete mít v kleci docela pěknej rachot, oni se holky moc nemusí. No a s tím vajíčkem a salátem to moc nepřehánějte. Mrkev je dobrá, zjasní barvy, ale přibarví je do červena.Přeji hodně úspěchů v chovu

No, ti moji nezpívají, jenom švitoří. Tak myslím, že to jsou holky. Zkusím je prohlédnout, ale jsou v kleci rychlejší, než blechy, tak nevím, jestli to zmáknu. Zatím na sebe útočí jenom kvůli jídlu. Spí pospolně na jedné houpačce, je to moc roztomilý. Toho samečka tedy radši ne, školku bych nezvládla .Snad jim tím moc neublížím....

Přidejte reakci

Přidat smajlík