Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Honzač.

28.6.2020 17:49
Honzač.

XXX.XXX.65.2

Dobrý den,prosím o radu.Mám páru Alexandrů čínských a chtěl bych k nim dát ještě nějaký jiný druh papoušků. Voliéru mám o velikosti d4m x š3m x v2m plus nezateplené zálety.Mám dvě podmínky: aby nedělali větší hluk,než číňani a mohli být celoročně venku,tzn. i přes zimu.
Další pár číňanů nechci.

děkuji za rady H.

28.6.2020 18:32
alex66

XXX.XXX.32.222

Mníšky buď 1 pár nebo menší hejno.

29.6.2020 21:39
Terezie_Uherková

XXX.XXX.59.42

No do společné voliéry mnichy a alexandry rozhodně ne. I když se to často opomíjí, je důležité se držet původu druhů. Alexandři jsou afričtí, zatímco mniši jihoameričtí papoušci. Takže pokud něco k nim, tak Afriku. Třeba jiné alexandry. Mníšci jsou sice tolerantní papoušci, ale studie a chovatelé dokazují, že jim právě tento fakt brání v zahnízdění.

29.6.2020 21:48
kareta

XXX.XXX.175.243

Terezie_Uherková napsal(a):
No do společné voliéry mnichy a alexandry rozhodně ne. I když se to často opomíjí, je důležité se držet původu druhů. Alexandři jsou afričtí, zatímco mniši jihoameričtí papoušci. Takže pokud něco k nim, tak Afriku. Třeba jiné alexandry. Mníšci jsou sice tolerantní papoušci, ale studie a chovatelé dokazují, že jim právě tento fakt brání v zahnízdění.

Že jste tomu dala korunu ? Alexandr čínský pochází z afriky ?

29.6.2020 21:50
maxichov

XXX.XXX.146.1

číńani afrika , tak paní je znalec

29.6.2020 21:54
Terezie_Uherková

XXX.XXX.59.42

Wow tak člověk se splete a hned je z toho posvícení🙈 reaguju na tři vlákna zároveň, tak z toho mám hlavu pryč. Každopádně to nic nemění na tom, že jsou to rozdílné kontinenty. Odkud jsou pochopitelně vím, ale jak říkám, v danou chvíli mi to nedocvaklo😉

1.7.2020 14:34
lavice

XXX.XXX.90.150

Honzač. napsal(a):
Dobrý den,prosím o radu.Mám páru Alexandrů čínských a chtěl bych k nim dát ještě nějaký jiný druh papoušků. Voliéru mám o velikosti d4m x š3m x v2m plus nezateplené zálety.Mám dvě podmínky: aby nedělali větší hluk,než číňani a mohli být celoročně venku,tzn. i přes zimu.
Další pár číňanů nechci.

děkuji za rady H.

Na ten rozměr nějakou Austrálii, královské, kouřové, nádherné, princesky, barnardy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík