Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2020 09:33
Samba

XXX.XXX.253.209

Dobrý den,
někdy příští měsíc si mám jet pro svoji pyruru. Teď jsem ve fázi, kdy si doplňuji všechny možné informace. Něco z webových stránek a fb načteno mám. Ale ráda bych našla něco víc. Teď čtu knihu Proč můj papoušek... nevíte někdo náhodou o nějaké knize, webu, co by podával k tomto druhu obsáhlé informace. o výchově, stravě...aj?
Moc děkuji za jakékoliv doporučení.

29.6.2020 11:36
vegh

XXX.XXX.105.12

Samba napsal(a):
Dobrý den,
někdy příští měsíc si mám jet pro svoji pyruru. Teď jsem ve fázi, kdy si doplňuji všechny možné informace. Něco z webových stránek a fb načteno mám. Ale ráda bych našla něco víc. Teď čtu knihu Proč můj papoušek... nevíte někdo náhodou o nějaké knize, webu, co by podával k tomto druhu obsáhlé informace. o výchově, stravě...aj?

Od Milana Vašíčka Papoušci Latinské Ameriky.do čítáťe vše.

29.6.2020 11:39
Samba

XXX.XXX.67.130

Moc děkuji .

29.6.2020 11:53
eli22

XXX.XXX.58.41

Samba napsal(a):
Dobrý den,

Existuje nějaká e-book. Myslím na FB.

29.6.2020 11:58
Samba

XXX.XXX.67.130

Asi náhodou nevíte, kde bych ji našla?

29.6.2020 12:03
eli22

XXX.XXX.58.41

Samba napsal(a):
Asi náhodou nevíte, kde bych ji našla?

Byla na: FB/ Pyrury a jiní papoušci. Tak se tam zeptejte.JInak já chovám a odchovávám pyrury 7 let, tak kdyžtak mohu něco poradit v sz.

29.6.2020 12:08
Samba

XXX.XXX.67.130

To by bylo fajn. Momentálně mě nejvíce zajímá otázka výchovy. Budu mít ručně dokrmené mládě a zajímá mě, jak ho vychovat, aby se nám spolu žilo, co nejlépe. A taky jaky často se mu věnovat. Jestli nějak vadí, když mám docela nepravidelný režim, kdy na něj budu mít čas. V dobu mé nepřítomnosti, bude nejspíše spíš s rodinou.

29.6.2020 12:19
eli22

XXX.XXX.58.41

Samba napsal(a):
To by bylo fajn. Momentálně mě nejvíce zajímá otázka výchovy. Budu mít ručně dokrmené mládě a zajímá mě, jak ho vychovat, aby se nám spolu žilo, co nejlépe. A taky jaky často se mu věnovat. Jestli nějak vadí, když mám docela nepravidelný režim, kdy na něj budu mít čas. V dobu mé nepřítomnosti, bude nejspíše spíš s rodinou.

Víte, já jsem proti ručnímu dokrmování pokud to není nutné k přežití mláděte.Takže v tomhle já moc neporadím.

29.6.2020 21:35
Terezie_Uherková

XXX.XXX.59.42

Jsem také chovatelka pyrurů, sice kratší dobu, ale zkušeností mám jistě dostatek. Obzvlášť výchova je moje parketa, mám zkušenosti jak s divokými, tak dokrmenými jedinci, takže se na mě můžete klidně obrátit, ideálně přes facebook (Terezie Uherková, případně stránka Láska v peří), tady člověk nestíhá tak reagovat🙂

29.6.2020 21:38
Samba

XXX.XXX.67.130

Dobře určitě napíšu. Ohledně výchovy mám dost velky zájem o informace. Moc děkuji.

29.6.2020 21:51
Samba

XXX.XXX.67.130

Napsala jsem vám na stránku, snad nevadí. Ještě jednou moc děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík