Chovný pár pyrur

Prodám Pyruru zelenolícího - Z důvodu rušení mého domácího chovu prodám pár...
3000 Kč
Dobrý den,
někdy příští měsíc si mám jet pro svoji pyruru. Teď jsem ve fázi, kdy si doplňuji všechny možné informace. Něco z webových stránek a fb načteno mám. Ale ráda bych našla něco víc. Teď čtu knihu Proč můj papoušek... nevíte někdo náhodou o nějaké knize, webu, co by podával k tomto druhu obsáhlé informace. o výchově, stravě...aj?
Moc děkuji za jakékoliv doporučení.
Samba
napsal(a):
Dobrý den,
někdy příští měsíc si mám jet pro svoji pyruru. Teď jsem ve fázi, kdy si doplňuji všechny možné informace. Něco z webových stránek a fb načteno mám. Ale ráda bych našla něco víc. Teď čtu knihu Proč můj papoušek... nevíte někdo náhodou o nějaké knize, webu, co by podával k tomto druhu obsáhlé informace. o výchově, stravě...aj?
Od Milana Vašíčka Papoušci Latinské Ameriky.do čítáťe vše.
Samba
napsal(a):
Dobrý den,
Existuje nějaká e-book. Myslím na FB.
To by bylo fajn. Momentálně mě nejvíce zajímá otázka výchovy. Budu mít ručně dokrmené mládě a zajímá mě, jak ho vychovat, aby se nám spolu žilo, co nejlépe. A taky jaky často se mu věnovat. Jestli nějak vadí, když mám docela nepravidelný režim, kdy na něj budu mít čas. V dobu mé nepřítomnosti, bude nejspíše spíš s rodinou.
Samba
napsal(a):
To by bylo fajn. Momentálně mě nejvíce zajímá otázka výchovy. Budu mít ručně dokrmené mládě a zajímá mě, jak ho vychovat, aby se nám spolu žilo, co nejlépe. A taky jaky často se mu věnovat. Jestli nějak vadí, když mám docela nepravidelný režim, kdy na něj budu mít čas. V dobu mé nepřítomnosti, bude nejspíše spíš s rodinou.
Víte, já jsem proti ručnímu dokrmování pokud to není nutné k přežití mláděte.Takže v tomhle já moc neporadím.
Jsem také chovatelka pyrurů, sice kratší dobu, ale zkušeností mám jistě dostatek. Obzvlášť výchova je moje parketa, mám zkušenosti jak s divokými, tak dokrmenými jedinci, takže se na mě můžete klidně obrátit, ideálně přes facebook (Terezie Uherková, případně stránka Láska v peří), tady člověk nestíhá tak reagovat🙂