Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2020 11:19
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Nechápu! Někteří "chovatelé" chovají papoušky letce i v takových podmínkách! Trestuhodné!

https://www.youtube.com/watch?v=A-ixpeUUq7A

alfonzo

4.7.2020 15:43
alfonzo

XXX.XXX.0.243

kubrt11
Dobrý den,podobný kůlničkář vám,to co prodáváte je na téměř stejné úrovni.Jistě tam máte poblíž i močůvkový potůček s vodotryskem.Nevidíte si ani na špičku nosu a nepište,že ten inzerát je na králíkárnu souseda,máte vskutku krásné chovatelské zařízení.

4.7.2020 22:39
jikuma

XXX.XXX.244.202

Dobrý den,
příjde mi trochu úsměvné když dva chovatelé odsuzují druhé. jeden poukazuje na špatné chovné podmínky i když s odchovem a druhý je schovaný za anonimitu i když je dlouholetý chovatel.
Nemám nic ani proti jednomu,ale jen je mi to divné.
Sám jsem viděl odchovávat papoušky v malých klecích než literatura doporučuje.

4.7.2020 22:41
kubrt11

XXX.XXX.53.50

"Vážený"rejpale ta klec má na délku bezmála 3.m,a byli v ní chůvičky,tak mě tady nesuďte,když neznáte!!!Určitě bych nechoval princesky v kleci,která nemá ani metr!Dejte si pohlavek před zrcadlem,než budete někoho soudit!K.

4.7.2020 23:14
jikuma

XXX.XXX.244.202

Dobrý den,
nevím na koho to myslíte s tím rejpalem. já Vaší voliéru vůbec nemyslel ,i když si myslím,že má celkově 3 metry na délku. To znamená 1,5 m klec.
Je to nepodstatné a Vy jste to jen nepochopil, když v tom ptáci odchovají mladé.
S ám jsem viděl odchovávat konkrétně Princesky skoro v menších klecích.
Na chůvičky je 1,5m luxus a nemám problém.
Jen nechápu proč se divíte, že mají princesky mladé v kleci když je to asi po stránce stravy a jejich potřebám až na to létání.

8.7.2020 23:41
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Právě že"až na to létání",což je u všech druhů ptáků dost zásadní vlastnost!Zavřít papouška,a zvlášť zdatné letce jako jsou princesky do takových pidiklecí mě příjde jako opravdu velmi trestuhodné týrání!Nemá to s rozmnožováním žádnou souvislost,to je u ptáků pudová záležitost odvislá od druhu a kvality potravy,světelných a tepelných podmínek apod.Odsoudit papouška k celoživotnímu přelézání z jedné strany klece na druhou se Vám zdá v pořádku?!Mimo jiné má odpověď nepatřila Vám,ale "chytrému zdejšímu alfonzovi"K.

9.7.2020 06:40
Rotvik

XXX.XXX.176.249

kubrt11 napsal(a):
Nechápu! Někteří "chovatelé" chovají papoušky letce i v takových podmínkách! Trestuhodné!

https://www.youtube.com/watch?v=A-ixpeUUq7A

A možná,ač tomu věřit nechcete,i v tomto prostoru jsou ptáci spokojeni a chovatel šťastný..

Přidejte reakci

Přidat smajlík