Rosela pestrá – jaká budou mláďata?

Rosela pestrá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Erik335

4.7.2020 15:50
Erik335

XXX.XXX.108.0

Dobrý den,
prosím o rady, jsem začátečník, chtěl bych si koupit rosely pestré. Je dostačující voliéra venku 3 m délka 2 m výška a 1 m šířka plus zálet 2x2x2 m? Chtěl bych štěpitelného samce na rubino a samici rubino, jaká budou mláďata.
Děkuji za normální odpovědi.

4.7.2020 16:12
Latam 21

XXX.XXX.208.88

Tak velikost voliéry je dobrá a bohatě stačí. Viděl jsem odchovávat rozely pestré i v menších voliérách. Ono ale když se zadaří a je třeba 5 mladých v hnízdě tak v tu ránu se voliéra zaplní dost na husto. V tomto složení, štěpák a samička v barvě bude ovšem kromě rubino mladých nějaké % v přírodní barvě. Těžko říci kolik. Ovšem toto složení páru bývá úspěšnější co se týče oplozenosti vajec a i počtu mladých. Hodně úspěchů v chovu.

Erik335

4.7.2020 16:23
Erik335

XXX.XXX.23.191

Děkuji

4.7.2020 16:48
Martin-rosely

XXX.XXX.39.214

Latam 21 napsal(a):
Tak velikost voliéry je dobrá a bohatě stačí. Viděl jsem odchovávat rozely pestré i v menších voliérách. Ono ale když se zadaří a je třeba 5 mladých v hnízdě tak v tu ránu se voliéra zaplní dost na husto. V tomto složení, štěpák a samička v barvě bude ovšem kromě rubino mladých nějaké % v přírodní barvě. Těžko říci kolik. Ovšem toto složení páru bývá úspěšnější co se týče oplozenosti vajec a i počtu mladých. Hodně úspěchů v chovu.

Dobrý den,
jen se chci zeptat jestli na té fotce to je vaše rosela. Je totiž moc hezká. Martin

4.7.2020 17:01
Latam 21

XXX.XXX.208.88

Ne, je ztažena z netu. Je skutečně krásná. Když budete sestavovat pár pokuste se dát k sobě sytěji červené ptáky. Občas se pak v odchovu objeví také krásně zbarvený kus.

5.7.2020 07:32
atobajus

XXX.XXX.195.189

Latam 21 napsal(a):

Pták na fotce není běžně chované rubino, je to trochu vyšší level, jedná se o kombinaci mutací gold, opalin a ino.

Přidejte reakci

Přidat smajlík