Rosela pestrá - sameček

Prodám Roselu pestrou - Prodám samečka rosely pestré, starý 2 roky. Celoroč...
800 KčErik335
XXX.XXX.108.0
Dobrý den,
prosím o rady, jsem začátečník, chtěl bych si koupit rosely pestré. Je dostačující voliéra venku 3 m délka 2 m výška a 1 m šířka plus zálet 2x2x2 m? Chtěl bych štěpitelného samce na rubino a samici rubino, jaká budou mláďata.
Děkuji za normální odpovědi.
Tak velikost voliéry je dobrá a bohatě stačí. Viděl jsem odchovávat rozely pestré i v menších voliérách. Ono ale když se zadaří a je třeba 5 mladých v hnízdě tak v tu ránu se voliéra zaplní dost na husto. V tomto složení, štěpák a samička v barvě bude ovšem kromě rubino mladých nějaké % v přírodní barvě. Těžko říci kolik. Ovšem toto složení páru bývá úspěšnější co se týče oplozenosti vajec a i počtu mladých. Hodně úspěchů v chovu.
Erik335
XXX.XXX.23.191
Děkuji
Latam 21
napsal(a):
Tak velikost voliéry je dobrá a bohatě stačí. Viděl jsem odchovávat rozely pestré i v menších voliérách. Ono ale když se zadaří a je třeba 5 mladých v hnízdě tak v tu ránu se voliéra zaplní dost na husto. V tomto složení, štěpák a samička v barvě bude ovšem kromě rubino mladých nějaké % v přírodní barvě. Těžko říci kolik. Ovšem toto složení páru bývá úspěšnější co se týče oplozenosti vajec a i počtu mladých. Hodně úspěchů v chovu.
Dobrý den,
jen se chci zeptat jestli na té fotce to je vaše rosela. Je totiž moc hezká. Martin
Latam 21
napsal(a):
Pták na fotce není běžně chované rubino, je to trochu vyšší level, jedná se o kombinaci mutací gold, opalin a ino.