Alexandr velký - jaké máte tipy na pohlaví?

Alexandr velký
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.7.2020 19:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243

Na prvních dvou foto prcek z půlky března z voliéry na třetí o dva týdny mladší ručně dokrmovaný. Tipne si tu někdo pohlaví? Ano DNA budeme nechávat dělat. Jen chci, aby se nováček napřed zabydlel. U druhého pohlaví vím. Jen by mě zajímaly názory dalších než bude hotovo.

alfonzo

5.7.2020 19:53
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Dobrý den,jak staré jsou ty fotogrfie?

Neregistrovaný uživatel

5.7.2020 19:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.199

alfonzo napsal(a):
Dobrý den,jak staré jsou ty fotogrfie?

Dnesni. Omlouvám se to jsem zapomněla dopsat.

alfonzo

5.7.2020 22:22
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Ještě prosím,jsou v půlce března a pak o čtrnáct dní déle líhnutí,nebo v té době již byli letu schopni,nerad bych se ukvapil s odpovědí.Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

5.7.2020 22:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.199

V pulce brezna lihnuty první na konci brezna lihnuty druhy. Prvni je mesic z budky venku cca. Druhy byl rucne dokrmovan takze tam to období vyletu neurcim. Konkrétně 14.3 a myslim 29-30.3 druhy. Kazdy od jineho chovatele.

alfonzo

5.7.2020 23:51
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Nyní něco ,co vědět nechcete,párkráte jsem alexandry velké dokrmoval,ve stejném věku vypadali naprosto jinak,tito jsou nedochůdčata.Něco je špatně ve výživě,neupravené, nezdravě zbarvené peří.Chtěli by slunce a rosit vodou,dobrou stravu,hlavně zelené,klíčené,né žádné granule a podobné komerční blivajzy.Maximálně trošku promotoru do vody.
Místo těch bidel omotaných provázkem jim dejte pořádná přírodní bidla z bezu a na okus pravidelně,nejlépe čerstvé větvičky výhony z ovocných stromů,to potřebují kvůli vláknině a dalším složkám potřebným ke zdárnému zažívání a dalšímu vývoji.
Dále ostrý říční písek do misky,případně i kousek dřevěného uhlí,co se používá na grilování,né briketky.Ať se daří.

Neregistrovaný uživatel

6.7.2020 00:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243

Ten rucne dokrmovany je brany ven na ksirkach, okno otevrene nonstop pres den nonstop na volno po byte. Bezove vetve tam maji, uz ozrane, dostanou nove. Pisek v misce na dne klece kam umi slezat taktez maji. Krmeni susene ovoce, cerstve ovoce a zelenina, zrnne smesi, granulky, od vseho neco. Zaradim vice zeleneho. Nerikam ze to mame dokonale ale clovek se uci a snazi a nic se nevi hned. Kdyz pominu urcite nedostatky ktere pripoustim. Jaky je vas tip?

Neregistrovaný uživatel

6.7.2020 00:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243

alfonzo

6.7.2020 01:34
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Pohlaví si nerisknu tipovat,jen jsem je dokrmoval několik let kamarádovi,staří je vyseděli,ale nekrmili.Po dokrmení a naučení k samostatnosti jsem mu je vždy vrátil,zaplatil jen krmení,nic víc.Nikdy jsem se nedozvěděl pohlaví,šli rychle na odbyt i bez jeho určení,byli naprosto krotcí,dokrmuji doma v bytě a čas od času jsou ptáci na volno,někdy to něco odnese,shozená váza a podobně,to je úděl mojí diagnozy,stále něco živého opatruji.Ale ptáci nestresují,celý den mě sledují z odchovné klece a jsou zvyklí na denní provoz,včetně mých psů.
Na těch dalších fotkách vypadá naprosto jinak,lépe.Pokud jsou v bytě,přidávejte jednou za čas trošku kombinalu AD3 potřebují ho dodat,z důvodu nedostatku slunce.Ty březové větve nejsou to pravé,nejlépe mladé výhonky jabloně,nebo hrušní,vrba je také dobrá.Výživa z přírody je to nejlepší co jim můžete dát,jsem z venkova a krmím takto desítky let a papoušci jsou zdraví a v dobré kondici.

7.7.2020 13:01
Pe3k33

XXX.XXX.234.46

Na prvej fotke je 99% samec ten dokrmovany vypadá na samicu ale tam je to také neisté.

Neregistrovaný uživatel

7.7.2020 17:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.167

Pe3k33 napsal(a):
Na prvej fotke je 99% samec ten dokrmovany vypadá na samicu ale tam je to také neisté.

Dekuji za tip. Druhe je dna urceny samecek prcni buhvi co :-)

6.8.2020 20:07
Birdsong

XXX.XXX.71.4

Otázky jsou bezpředmětné.Určím na 100% pohlaví jen pouhým kyvadlem..Majitel ovšem nesmí být přítomen...Řimák

Přidejte reakci

Přidat smajlík