Alexandr velký lutino

Prodám Alexandra velkého - Rozkrmené mladé samičky Alexandr velký lutino,...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.59.243
Na prvních dvou foto prcek z půlky března z voliéry na třetí o dva týdny mladší ručně dokrmovaný. Tipne si tu někdo pohlaví? Ano DNA budeme nechávat dělat. Jen chci, aby se nováček napřed zabydlel. U druhého pohlaví vím. Jen by mě zajímaly názory dalších než bude hotovo.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Dobrý den,jak staré jsou ty fotogrfie?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.24.199
alfonzo
napsal(a):
Dobrý den,jak staré jsou ty fotogrfie?
Dnesni. Omlouvám se to jsem zapomněla dopsat.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Ještě prosím,jsou v půlce března a pak o čtrnáct dní déle líhnutí,nebo v té době již byli letu schopni,nerad bych se ukvapil s odpovědí.Děkuji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.24.199
V pulce brezna lihnuty první na konci brezna lihnuty druhy. Prvni je mesic z budky venku cca. Druhy byl rucne dokrmovan takze tam to období vyletu neurcim. Konkrétně 14.3 a myslim 29-30.3 druhy. Kazdy od jineho chovatele.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Nyní něco ,co vědět nechcete,párkráte jsem alexandry velké dokrmoval,ve stejném věku vypadali naprosto jinak,tito jsou nedochůdčata.Něco je špatně ve výživě,neupravené, nezdravě zbarvené peří.Chtěli by slunce a rosit vodou,dobrou stravu,hlavně zelené,klíčené,né žádné granule a podobné komerční blivajzy.Maximálně trošku promotoru do vody.
Místo těch bidel omotaných provázkem jim dejte pořádná přírodní bidla z bezu a na okus pravidelně,nejlépe čerstvé větvičky výhony z ovocných stromů,to potřebují kvůli vláknině a dalším složkám potřebným ke zdárnému zažívání a dalšímu vývoji.
Dále ostrý říční písek do misky,případně i kousek dřevěného uhlí,co se používá na grilování,né briketky.Ať se daří.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.59.243
Ten rucne dokrmovany je brany ven na ksirkach, okno otevrene nonstop pres den nonstop na volno po byte. Bezove vetve tam maji, uz ozrane, dostanou nove. Pisek v misce na dne klece kam umi slezat taktez maji. Krmeni susene ovoce, cerstve ovoce a zelenina, zrnne smesi, granulky, od vseho neco. Zaradim vice zeleneho. Nerikam ze to mame dokonale ale clovek se uci a snazi a nic se nevi hned. Kdyz pominu urcite nedostatky ktere pripoustim. Jaky je vas tip?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.59.243
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Pohlaví si nerisknu tipovat,jen jsem je dokrmoval několik let kamarádovi,staří je vyseděli,ale nekrmili.Po dokrmení a naučení k samostatnosti jsem mu je vždy vrátil,zaplatil jen krmení,nic víc.Nikdy jsem se nedozvěděl pohlaví,šli rychle na odbyt i bez jeho určení,byli naprosto krotcí,dokrmuji doma v bytě a čas od času jsou ptáci na volno,někdy to něco odnese,shozená váza a podobně,to je úděl mojí diagnozy,stále něco živého opatruji.Ale ptáci nestresují,celý den mě sledují z odchovné klece a jsou zvyklí na denní provoz,včetně mých psů.
Na těch dalších fotkách vypadá naprosto jinak,lépe.Pokud jsou v bytě,přidávejte jednou za čas trošku kombinalu AD3 potřebují ho dodat,z důvodu nedostatku slunce.Ty březové větve nejsou to pravé,nejlépe mladé výhonky jabloně,nebo hrušní,vrba je také dobrá.Výživa z přírody je to nejlepší co jim můžete dát,jsem z venkova a krmím takto desítky let a papoušci jsou zdraví a v dobré kondici.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.25.167
Pe3k33
napsal(a):
Na prvej fotke je 99% samec ten dokrmovany vypadá na samicu ale tam je to také neisté.
Dekuji za tip. Druhe je dna urceny samecek prcni buhvi co :-)