Jaké dva páry 2,2 lze dát spolu s bezproblémovým odchovem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2020 18:48
rdc

XXX.XXX.136.83

Dobrý den. Po mé první společné volieře s b ezproblémovým soužitím ( mám v ní jen samé samce, a to andulky, kakariky červenočelé a papoušky zpěvavé ) bych letos rád postavil další volieru. Tentokráte však uvažuji nad volierou,kde bych měl dva páry ( myšleno dva samce a dvě samice ) papoušků ve velikosti např. papoušek nádherný,rosela penant, alexandr malý a pdoobně. Jde mi o to, zda podle vás je možné takto odchovávat mladé, což bych tentokráte chtěl a pokud ano, o jakém ptactvu lze uvažovat. Rád si nechám poradit, četl jsem, že rosela nebude vhodný kandidát, v jiných diskuzích pak se zmiňuje, že spíše páry tři než dva. Děkuji

8.7.2020 18:57
exotchov

XXX.XXX.168.151

Dva pary ne, tri a vice lze ale u druhu kteri jsou hejnove a drzet se jednoho druhu.

8.7.2020 19:01
rdc

XXX.XXX.136.83

Ano, mám na mysli shodné ptactvo, nikoliv různé druhy. Jen nevím, jaký druh by byl nejvhodnější. Jediné co chci je Austrálie a samozřejmě spíše levnější ptactvo, neboť jsem začátečník.

8.7.2020 19:10
maxa

XXX.XXX.125.165

A hlavně musíte napsat velikost voliéry!!!

8.7.2020 19:10
rdc

XXX.XXX.136.83

Tu velikost přizpůsobím tomu, co se bude chovat

8.7.2020 21:14
Alkonost

XXX.XXX.254.245

Jak napsal exotchov tři a více párů pokud budou dva bude jeden dominantní a bude ničit ten druhý, pokud přispůsobíte velikost tak si můžete vybrat prakticky cokoli z hejnových ptáků

8.7.2020 21:21
jarat

XXX.XXX.205.181

rdc napsal(a):
Dobrý den. Po mé první společné volieře s b ezproblémovým soužitím ( mám v ní jen samé samce, a to andulky, kakariky červenočelé a papoušky zpěvavé ) bych letos rád postavil další volieru. Tentokráte však uvažuji nad volierou,kde bych měl dva páry ( myšleno dva samce a dvě samice ) papoušků ve velikosti např. papoušek nádherný,rosela penant, alexandr malý a pdoobně. Jde mi o to, zda podle vás je možné takto odchovávat mladé, což bych tentokráte chtěl a pokud ano, o jakém ptactvu lze uvažovat. Rád si nechám poradit, četl jsem, že rosela nebude vhodný kandidát, v jiných diskuzích pak se zmiňuje, že spíše páry tři než dva. Děkuji

Například korely.

8.7.2020 21:50
jikuma

XXX.XXX.244.202

Dobrý den,co třeba Latam vlaštovčí .

Přidejte reakci

Přidat smajlík