Podvodníci – platí falešnými penězi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2020 19:52
Froli-1

XXX.XXX.73.9

Dávejte si pozor na dva jedince, kteří si dojedou pro papoušky a platí falešnými penězi...

Je to na bazoš.sk, kde paní varuje, jsou tam i jejich jména, tak jsem to dala i sem.

15.7.2020 08:26
Munch

XXX.XXX.89.62

Kde je ten oznam na bazoš.sk

15.7.2020 10:47
zbosace

XXX.XXX.12.29

Oznámenie na Bazoši berte z rezervou. Pravdepodobne bude mať súdnu dohru nakoľko ide o vybavovanie si osobných sporov takýmto hanebnym spôsobom. Spor vznikol na fb, kde práve pan-pani ktorý tento oznam uverejnili, boli označený za podvodníkov pretože vo svojich inzerátoch používali cudzie fotky na prilákanie záujemcov na kúpu vtáctva.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.7.2020 14:02

Viete sem dať link na ten oznam? ja som ho nevedel nikde nájsť.
Ďakujem

15.7.2020 20:03

Aha uz vidim to bude nejaky “ Slovensky falosny kubanec”:-) sudiac podla okresu kde byva a pravopisu:-) takych je na vychode veru viac nez anduliek u vykupcov:-)

15.7.2020 20:10
Froli-1

XXX.XXX.64.184

Tak nevím, připadalo mi to dost reálné, kdy paní tam upozorňuje na falešné peníze, ale poté co napsal zbosace, že se spor se už řeší na FB, tak nechápu, že to tam někdo dá.
V dnešní době už člověk neví, čeho jsou lidi schopní a kam až dojdou.
Zrovna včera mi paní z úřadu říkala, že jedna paní poslala peníze na podvodný inzerát na aru hyacintovou...samozřejmě" imaginární ", peníze pryč a ara žádná a nemálo peněz za leteckou přepravu v čudu.

15.7.2020 20:13

Froli-1 napsal(a):
Tak nevím, připadalo mi to dost reálné, kdy paní tam upozorňuje na falešné peníze, ale poté co napsal zbosace, že se spor se už řeší na FB, tak nechápu, že to tam někdo dá.
V dnešní době už člověk neví, čeho jsou lidi schopní a kam až dojdou.
Zrovna včera mi paní z úřadu říkala, že jedna paní poslala peníze na podvodný inzerát na aru hyacintovou...samozřejmě" imaginární ", peníze pryč a ara žádná a nemálo peněz za leteckou přepravu v čudu.

Jezis za aru, to su tie scam inzeraty. Bohuzal ludia stale naletia na taketo podvody. Ja preto vzdy vsetko riesim osobne, uz som sa tiez opalil a veru poucil. Peniaze dopredu ani bohovi! ani od nikoho nepytam a ani nedavam. Bohuzial ludia su najvacsie svinstvo ake tato planeta vyprodukovala. Cest vynimkam:-)

16.7.2020 18:32
glanz

XXX.XXX.76.213

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Aha uz vidim to bude nejaky “ Slovensky falosny kubanec”:-) sudiac podla okresu kde byva a pravopisu:-) takych je na vychode veru viac nez anduliek u vykupcov:-)

Za mě pravopis v pohodě.

17.7.2020 08:37

Uz tam ten inzerát, kde bol ten "pravopis" nie je, zmazali ho tiez som pozeral a uz je tam len jedna pani z BA. Škoda bol to naozaj gól! y/i všetko barsjako:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík