MN.

XXX.XXX.159.174
Dobrý den, momentálně dostávají volieru, která bude na dvoře chci tam něco zajímavého. Nějaké doporučení?
Voliera má zalet 1,5x2x2,2 a venek 4x2x2.
Osazeny je zatím vrbou, ibiskem a nějakou okrasnou tujkou.
Ještě je tam dost práce ale do 2 týdnu bych měl mít hotovo proto už se zajímám co bych tam mohl dat. Andulky a jiné mě asi moc nelákají.
Děkuji
Zadali ste málo informácii. Ake máte skúsenosti s okrasným vtáctvom? Za mňa je najlepsie chovat v jednej voliere jeden kontinent. Povedzte že aké vtáky s akeho kontinentu vás lákajú najviac a potom vam môžeme radit že ci to bude fungovat alebo nie. Lebo teraz vam môzem napísat 200 druhov a pov iem vyberte si. Ale ked ste si robili starosti zo zaletom tak asi by som tam dal nieco čo nasu zimu vonku nevydrží. Ale ked nemáte ziadne skúsenosti s exotmi tak by som vam radil si tam dať nieco menej náročné. Mozno to neni váš prípad.
MN.
napsal(a):
Dobrý den, momentálně dostávají volieru, která bude na dvoře chci tam něco zajímavého. Nějaké doporučení?
Voliera má zalet 1,5x2x2,2 a venek 4x2x2.
Osazeny je zatím vrbou, ibiskem a nějakou okrasnou tujkou.
Ještě je tam dost práce ale do 2 týdnu bych měl mít hotovo proto už se zajímám co bych tam mohl dat. Andulky a jiné mě asi moc nelákají.
Děkuji
Tam bych viděl nějaké hmyzáky. Toka, krasky, leskoptve, vousáky... Na výběr by toho bylo víc. Záleží, jestli je ten zálet vytápěný.
ořech

XXX.XXX.165.190
ibišek není toxický
Thuje je pro papoušky toxická, ibišek toxický není, květy se podávají jako krmivo želvám a psi ho také mohou konzumovat. Jenže papoušci vám keř za týden oholí až na kořen, takže moc parády to nebude. Měl jsem ve voliéře velké keře vejgelie a jak píšu do týdne zmizely. Ať se daří s výběrem.
MN.

XXX.XXX.55.82
Tuje sice toxická je, ale nepůjdou po ní, ibišek toxický není vůbec a normálně se prodávají květy papouškům jako doplňkové krmivo.
Zálet vytápěný nebude.
Cenová relace je mi jedno, tohle je voliéra, která bude na dvoře, celý dvůr rekonstruuji a chci tam fakt něco pěkného popř. něco méně obvyklého.
Na zahradě mám další voliéry, kde mám x dalších druhů.
Zde si nejsem jist, buď víc druhů, popř pár větších papoušků.
MN.
napsal(a):
Tuje sice toxická je, ale nepůjdou po ní, ibišek toxický není vůbec a normálně se prodávají květy papouškům jako doplňkové krmivo.
Zálet vytápěný nebude.
Cenová relace je mi jedno, tohle je voliéra, která bude na dvoře, celý dvůr rekonstruuji a chci tam fakt něco pěkného popř. něco méně obvyklého.
Na zahradě mám další voliéry, kde mám x dalších druhů.
Zde si nejsem jist, buď víc druhů, popř pár větších papoušků.
Stále ste nepovedali že s akeho kontinentu by ste chceli vase osadenstvo voliery. To ze ci tam date jeden druh alebo viac druhov je iba na vás. S tou tujkou o ktorej bolo povedane uz niekoľko krát ze je toxická by som neexperimentoval. Ked to raz je jedovate tak v ziadnom prípade nebudem riskovat že sa otrávia. Taký mám na to pohľad ja. A mohli by ste napísat ake druhy uz chováte aby sme vám tu nedavali typy na druhy ktoré už máte.
En

XXX.XXX.47.47
Dobrý den, jestli chcete mit ve volieře ptactvo tak vám zlikviduje vsechny rostliny. A vrba při velkém množství jim naleptava sliznici. Nepocitejte stim že vam rostliny vydrží.