Co zajímavého do voliery

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

MN.

21.7.2020 20:41
MN.

XXX.XXX.159.174

Dobrý den, momentálně dostávají volieru, která bude na dvoře chci tam něco zajímavého. Nějaké doporučení?

Voliera má zalet 1,5x2x2,2 a venek 4x2x2.

Osazeny je zatím vrbou, ibiskem a nějakou okrasnou tujkou.

Ještě je tam dost práce ale do 2 týdnu bych měl mít hotovo proto už se zajímám co bych tam mohl dat. Andulky a jiné mě asi moc nelákají.

Děkuji

21.7.2020 20:56
Valentko

XXX.XXX.227.132

Zadali ste málo informácii. Ake máte skúsenosti s okrasným vtáctvom? Za mňa je najlepsie chovat v jednej voliere jeden kontinent. Povedzte že aké vtáky s akeho kontinentu vás lákajú najviac a potom vam môžeme radit že ci to bude fungovat alebo nie. Lebo teraz vam môzem napísat 200 druhov a pov iem vyberte si. Ale ked ste si robili starosti zo zaletom tak asi by som tam dal nieco čo nasu zimu vonku nevydrží. Ale ked nemáte ziadne skúsenosti s exotmi tak by som vam radil si tam dať nieco menej náročné. Mozno to neni váš prípad.

21.7.2020 20:57
maxichov

XXX.XXX.146.1

cenová relace + -

21.7.2020 21:37
emill

XXX.XXX.56.64

MN. napsal(a):
Dobrý den, momentálně dostávají volieru, která bude na dvoře chci tam něco zajímavého. Nějaké doporučení?

Voliera má zalet 1,5x2x2,2 a venek 4x2x2.

Osazeny je zatím vrbou, ibiskem a nějakou okrasnou tujkou.

Ještě je tam dost práce ale do 2 týdnu bych měl mít hotovo proto už se zajímám co bych tam mohl dat. Andulky a jiné mě asi moc nelákají.

Děkuji

Tam bych viděl nějaké hmyzáky. Toka, krasky, leskoptve, vousáky... Na výběr by toho bylo víc. Záleží, jestli je ten zálet vytápěný.

21.7.2020 21:38
arčí88

XXX.XXX.158.34

Můj názor je takový že do voliéry kde bude ibišek a thůje jsou papoušci nevhodný. Jelikož jsou tyhle rostliny pro ptáky toxické.

ořech

21.7.2020 21:43
ořech

XXX.XXX.165.190

ibišek není toxický

21.7.2020 21:49
arčí88

XXX.XXX.158.34

To jsem nikdy nezjišťoval tohle mě říkal dlouholetý chovatel který chová ptáci 60 let tak nějakou zkušenost má. Nechci se tím začít hádat jen můj poznatek.

21.7.2020 22:44
Jimu

XXX.XXX.230.37

Thuje je pro papoušky toxická, ibišek toxický není, květy se podávají jako krmivo želvám a psi ho také mohou konzumovat. Jenže papoušci vám keř za týden oholí až na kořen, takže moc parády to nebude. Měl jsem ve voliéře velké keře vejgelie a jak píšu do týdne zmizely. Ať se daří s výběrem.

MN.

23.7.2020 20:09
MN.

XXX.XXX.55.82

Tuje sice toxická je, ale nepůjdou po ní, ibišek toxický není vůbec a normálně se prodávají květy papouškům jako doplňkové krmivo.

Zálet vytápěný nebude.

Cenová relace je mi jedno, tohle je voliéra, která bude na dvoře, celý dvůr rekonstruuji a chci tam fakt něco pěkného popř. něco méně obvyklého.

Na zahradě mám další voliéry, kde mám x dalších druhů.

Zde si nejsem jist, buď víc druhů, popř pár větších papoušků.

23.7.2020 21:09
maxa

XXX.XXX.125.165

Tak kouřáky hodný,nenáročný.

23.7.2020 21:10
Valentko

XXX.XXX.227.132

MN. napsal(a):
Tuje sice toxická je, ale nepůjdou po ní, ibišek toxický není vůbec a normálně se prodávají květy papouškům jako doplňkové krmivo.

Zálet vytápěný nebude.

Cenová relace je mi jedno, tohle je voliéra, která bude na dvoře, celý dvůr rekonstruuji a chci tam fakt něco pěkného popř. něco méně obvyklého.

Na zahradě mám další voliéry, kde mám x dalších druhů.

Zde si nejsem jist, buď víc druhů, popř pár větších papoušků.

Stále ste nepovedali že s akeho kontinentu by ste chceli vase osadenstvo voliery. To ze ci tam date jeden druh alebo viac druhov je iba na vás. S tou tujkou o ktorej bolo povedane uz niekoľko krát ze je toxická by som neexperimentoval. Ked to raz je jedovate tak v ziadnom prípade nebudem riskovat že sa otrávia. Taký mám na to pohľad ja. A mohli by ste napísat ake druhy uz chováte aby sme vám tu nedavali typy na druhy ktoré už máte.

En

23.7.2020 22:11
En

XXX.XXX.47.47

Dobrý den, jestli chcete mit ve volieře ptactvo tak vám zlikviduje vsechny rostliny. A vrba při velkém množství jim naleptava sliznici. Nepocitejte stim že vam rostliny vydrží.

Přidejte reakci

Přidat smajlík