Prodám Rosela rubino

Prodám Roselu pestrou - Prodám samičku rosela rubino rok 2024....
700 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Pokial máte možnost dajte ho do vedlajšej voliery.On ich bude krmit cez pletivo.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Pokial máte možnost dajte ho do vedlajšej voliery.On ich bude krmit cez pletivo.
Souhlas, viděla jsem to u příbuzných, strýc oddělil samce, a ten mladé přes pletivo opravdu krmil, šlo také o rosely. Pokud vedlejší volieru nemáte, tak by to možná šlo vyřešit i tak, že dáte do voliéry velkou klec a tam ho na čas umístíte nebo mladé...
Tak si udělejte narychle z pletiva třeba čtverec, tak 60 na 60cm dejte, ho dovnitř a pověste na vyšší místo ve voliéře. Měl by je přes pletivo krmit. Když s bude v té malé kleci z pletiva, tak samici tu míchanici dávat můžete.Nechejte ho tam tak 2 dny a potom ho tam zkuste dát. Ale podle mě je bude prohánět dále. Nedávno jsem měl to stejný u pyrur.
Uživatel s deaktivovaným účtem
krabatka
napsal(a):
Souhlas, viděla jsem to u příbuzných, strýc oddělil samce, a ten mladé přes pletivo opravdu krmil, šlo také o rosely. Pokud vedlejší volieru nemáte, tak by to možná šlo vyřešit i tak, že dáte do voliéry velkou klec a tam ho na čas umístíte nebo mladé...
Mladé nechajte při samici a oddelte samca.5 mladých je dost,ale ked su už vyletené mala by to zvládnut.