Papoušek Patagonský

Prodám Papouška patagonského - Prodám 4ks papouška patagonského. Loňský vrh...
2000 KčDobrý den. Patagonce už Bohužel nechovám (sousedi), ale měl jsem je 5 let a úspěšně jsem odchovával v ležaté budce písmen L. Déla byla okolo 1m váška 35 z druhé strany výška cca 70 a dno 35x35.. nevím, jak to popsat, snad jste to pochopil ten můj popis. Foto nemám, ale takový typ budky jim vyhovoval. Myslím, že nemusí být písmeno otočoné L, ale ležaté budky jsou dle mého vhodnější, než stojaté. Jsou to úžasní ptáci, dodnes mě mrzí, že jsem je dal pryč.
romanr22
napsal(a):
Dobrý den. Patagonce už Bohužel nechovám (sousedi), ale měl jsem je 5 let a úspěšně jsem odchovával v ležaté budce písmen L. Déla byla okolo 1m váška 35 z druhé strany výška cca 70 a dno 35x35.. nevím, jak to popsat, snad jste to pochopil ten můj popis. Foto nemám, ale takový typ budky jim vyhovoval. Myslím, že nemusí být písmeno otočoné L, ale ležaté budky jsou dle mého vhodnější, než stojaté. Jsou to úžasní ptáci, dodnes mě mrzí, že jsem je dal pryč.
Děkuji ,konečně jsem si splnil sen a pořídil jsem si je, tak sonduju zkušenosti druhých chovatelů těchto nádherných papoušků.chtěl bych jim dopřát co jim nejlépe vyhovuje tak sonduju .