Mutace rosel

Prodám Roselu pestrou - Prodám volné rosely pestré. 1.0 černá straka r.24 1...
Aké máte skúsenosti u rozel pestrých s konzumáciou senegalského prosa. Ja mám asi pol roka jeden pár týchto rozel a senegalské prosa v klasoch, ktoré pestujem na záhrade, sa ani nedotknú.
Rozely som doteraz nikdy nechoval. Sú dosť prieberčivé aj pri zelenine a zelenom krmení. Okrem nich mám ešte andule a agáčov a tí berú všetko čo dostanú.
euw
napsal(a):
Aké máte skúsenosti u rozel pestrých s konzumáciou senegalského prosa. Ja mám asi pol roka jeden pár týchto rozel a senegalské prosa v klasoch, ktoré pestujem na záhrade, sa ani nedotknú.
Rozely som doteraz nikdy nechoval. Sú dosť prieberčivé aj pri zelenine a zelenom krmení. Okrem nich mám ešte andule a agáčov a tí berú všetko čo dostanú.
Ten pár jste musel koupit od chovatele který je asi krmil slunečnicí a suchým rohlíkem,protože já neznám papoušky kteří nemají rádi senegal,mimo arů kterým ty malé zrnka nestojí za tu námahu vyloupávání.
pavon
napsal(a):
Ten pár jste musel koupit od chovatele který je asi krmil slunečnicí a suchým rohlíkem,protože já neznám papoušky kteří nemají rádi senegal,mimo arů kterým ty malé zrnka nestojí za tu námahu vyloupávání.
Každý kus bol kúpený od iného chovateľa. Z prosa im okrem čerstvého senegalu dávam aj metliny obyčajného prosa a to im chutí, ale suché ho nechcú. Tiež berú ovos v klasoch, ale v suchom krmive ho nechávajú. Samozrejme najradšej majú slnečnicu aj suchú aj v mliečnej zrelosti. Z ovocia a zeleniny im chutí len jablko. Nechcú ani kukuricu v klasoch, klíčenú pšenicu, uhorky, rajčiny, mrkvu atď.. Proste nechcú skoro nič!