Prodám 2,1 ara marakána

Prodám Ara marakána - Prodám samečka ara marakána rok 2023, samečka a samič...
Dobrý den,
mám asi 2 měsíce papouška (Ara marakana) je mu asi 5 měsíců. Je to miláček, ale začal vyvrhovat potravu, dělá to zatím jen mně a mojí mamce, vím, že je to normální, ale chtěla bych se zeptat, jestli ho to přejde?
Svým způsobem by mi to ani nevadilo, ale stačí, aby si s ním člověk začal hrát a už to dělá.
Předem děkuji za odpovědi.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Píšete,že je to u pětiměsíční marakányy normální,že to nevadí,tak není co řešit.Příčina bude,že v hračce něco nefunguje při hraní,reklamovat prodejci,hodit do popelnice,koupit jinou.Jinak bližší informace s nefunkčními hračkami najdete na vlákně "chcíplý žako",je tam jako poradce i fundovaná právnička,tam najdete svoji parketu diskutujících.
Zde odkaz:
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/diskuse/detail/3504234/mrtvy-zako-co-se-da-delat?from-list=1#a3712777
Nechápu vaši reakci. Ano je to normální že se nás snaží krmit protože nás má rád, stejné jako když by krmil svojí samičku. Jen jsem se ptala jestli s tím přestane a jestli je to jen nějaké období. Takže vaše odpověď je mi úplně na ehm... Takže vám přeji pěkný den a pokud nechcete lidem pomoc tak radši nepište nic. Jinak aby jste věděl papoušek se má u nás jinak dobře, je zdravý a prospívá takže váš odkaz na mrtvého žaka je úplně zcestný. 😉😱
Passerby
XXX.XXX.254.254
podle mě je v 5 měsících mladej na to aby krmil někoho dalšího
alfonzo
XXX.XXX.0.243
Passerby
Dobrý den,tazatelka nehledá radu,píše,že je to normální,takže není co řešit.Jen nás chce poinformovat o svých neznalostech.
Uživatel s deaktivovaným účtem
kristynasabatova
napsal(a):
Nechápu vaši reakci. Ano je to normální že se nás snaží krmit protože nás má rád, stejné jako když by krmil svojí samičku. Jen jsem se ptala jestli s tím přestane a jestli je to jen nějaké období. Takže vaše odpověď je mi úplně na ehm... Takže vám přeji pěkný den a pokud nechcete lidem pomoc tak radši nepište nic. Jinak aby jste věděl papoušek se má u nás jinak dobře, je zdravý a prospívá takže váš odkaz na mrtvého žaka je úplně zcestný. 😉😱
Mě by taky docela zajímalo jak jste přišla na to že je to normální 🤔 pokud se nepletu marakany mají pohlavní dospelost někde kolem čtvrtého pátého roku tam by se pak dalo uvažovat nad tím že vás chce krmit ale pochybuji o tom že se o tohle bude pokoušet pěti měsíční mládě
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Mě by taky docela zajímalo jak jste přišla na to že je to normální 🤔 pokud se nepletu marakany mají pohlavní dospelost někde kolem čtvrtého pátého roku tam by se pak dalo uvažovat nad tím že vás chce krmit ale pochybuji o tom že se o tohle bude pokoušet pěti měsíční mládě
souhlas.... a už vůbec ne proto, že má zadavatelku rád .