Nalezené ptáče - je zraněné

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Žádná

17.8.2020 21:34
Žádná

XXX.XXX.89.31

Dobrý den. Potřebovala bych pomoct nejlépe do zítřejšího dne... Našla jsem na silnici ptáče kterému chybí půlka křídla a má ho dost poraněné. Vzala jsem ho domů a křídlo mu vydesinfikovala a ošetřila. Problém je ale v tom, že je to ptace už odrostlé a nechce si ode mě vzít jídlo. Zkoušela jsem jí dát kousky vajíčka na tvrdo ale odmítá. Jen pořád spí. Zítra pojedu pro moučné červy do zverimexu ale pro zjištění bych ráda věděla jestli má v tomto případě ptáče vůbec nějakou šanci, případě co mám dělat když nechce jíst. Děkuji za odpověď.

17.8.2020 22:45
Kvočna2009

XXX.XXX.144.38

Zavolejte do zachrane stanice
Aby jste náhodou něco nezkazila

Tím telefonátem nic nezkazíte a můžete mu zachránit život

Neregistrovaný uživatel

17.8.2020 22:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.196

Kvočna2009 napsal(a):
Zavolejte do zachrane stanice
Aby jste náhodou něco nezkazila

Tím telefonátem nic nezkazíte a můžete mu zachránit život

K cemu jo zachranovat pokud to neni neco vzacneho? Ve voliere na zaxhranny stanici ho drzet vecne nebudou a venku stejne zdechne. Na doma na klec si nezvykne. Tak se ptam jestli ma fakt smysl zachranovat

alfonzo

18.8.2020 02:15
alfonzo

XXX.XXX.0.243

leithian
Co to vedete za politiku,proč by pták,který nelétá nemohl dále žít,nebo si zvyknout na klec u chovatele.Do všeho rejete a nic o tom nevíte.Zde jsme chovatelé ptactva,kteří udělají vše pro blaho svých svěřenců a snažíme se pomoci i nalezencům.Tazatelce poradit nemíníte,takže zde mlátíte hluchou slámu.

18.8.2020 11:45
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Žádná napsal(a):
Dobrý den. Potřebovala bych pomoct nejlépe do zítřejšího dne... Našla jsem na silnici ptáče kterému chybí půlka křídla a má ho dost poraněné. Vzala jsem ho domů a křídlo mu vydesinfikovala a ošetřila. Problém je ale v tom, že je to ptace už odrostlé a nechce si ode mě vzít jídlo. Zkoušela jsem jí dát kousky vajíčka na tvrdo ale odmítá. Jen pořád spí. Zítra pojedu pro moučné červy do zverimexu ale pro zjištění bych ráda věděla jestli má v tomto případě ptáče vůbec nějakou šanci, případě co mám dělat když nechce jíst. Děkuji za odpověď.

Zapoměla jste zmínit o jaké "ptáče" se jedná,nebo dodat foto.jak chcete poradit když nikdo neví k čemu?!K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík