Krásná roční samička

Prodám Amazoňana modročelého jižního - Roční samice DNA z velmi dobrého cho...
Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat, jestli takle vybarvený amazoňan modročelý se dá považovat za "straku".
Je to letošní mládě.
Děkuji.
kubanec
napsal(a):
Dejte fotky rodičů pro zajimavost .mládě po prepelichani může překvapit oběma směry ...
Zde fotky rodičů a sestry.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
papousek123
Co to píšete za bludy,takto normální modročelý nevypadá.Něco tam je,posečkat do přepeření,pokud to zůstane,pokusit se za několik let o odchov od tohoto jedince,je to na dlouho.Tazateli,hlavně to podobným vychcánkům ,co píší,že to nic není neprodejte pod cenu,měl jsem před lety něco podobného,samce,zabil se o vletové okno na třech letech,takže odchov žádný.Starý samec ,pokud se straka po přepeření potvrdí je straka,je tam několik náznaků,vidím je na fotce.Držet ho v ruce,tak třeba zjistím i více.Je tam možná ještě něco jiného.Na tom mláděti to není klasická strakatost.Různě zbarvených modročelých jsem viděl spoustu,už do toho nejdu,vysoký věk,není to na deset let pokusů.Jestli jste mladý a máte trpělivost,tak se z toho dá něco vytáhnout.
No to mate pravdu že jsou dva podruhy ale drtivá většina je aestiva i když je chovatelé nabizi jako xantopterix čistej xantopterix je výrazně mohutnější a neměl by mít v ohbi křídel červenou , tito žlutí modrocelý podle mně vznikly selektivním chovem, kdyby jste vzal xantopterixe z volné přírody tak ti tak žluti rozhodně nejsou no třeba se k tomu vyjádří vice lidí ,modrocelejch hodně zlutejch je v inzerci dost
alfonzo
XXX.XXX.0.243
chlupjosef
Nikdo na nic nezapoměl,toto je něco jiného než běžné zbarvení,jestli neděláte do mutací,nebo je jen množíte,tak víte hodně málo.Amazoňanů modročelých jsem viděl stovky a desítky odchoval.Zabývám se mutacemi téměř padesát let,ale né pouze jako množitel.Nemíním se zde momentálně rozepisovat do podrobna co je na ptákovi za kresbu peří,není to jen klasická strakatost,odborníci vidí to co já.Je to ve starém samci,má podobné znaky,až přepeřejí bude vidět více,či méně toho zbarvení.Zde je nejhorší ta dlouhá doba na čekání až dospějí a odchovají,aby se to mohlo potvrdit co to opravdu je.