Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2020 19:36
belas

XXX.XXX.25.47

Zdravím,
chtela sem se zeptat, jestli nekdo neví co je ta ze druh alexandra?
Děkuji.

28.8.2020 19:40
maxichov

XXX.XXX.146.1

čínský

28.8.2020 20:52
Jimu

XXX.XXX.230.37

Ty hřebíky tam máte proto, aby se alexandr činský zranil ? Nepochopitelné ! ! !

29.8.2020 08:22
eli22

XXX.XXX.58.42

Jimu napsal(a):

Přesně tak, a jak chudák sedí na tom suku místo bidla, nebo co to je.

29.8.2020 18:05
belas

XXX.XXX.42.224

Jimu napsal(a):

tak když se ptam jaky to je druh alexandra tak byste mohl pochopit že ten papoušek není muj a ne me hned za neco kritizovat

29.8.2020 18:07
belas

XXX.XXX.42.224

eli22 napsal(a):
Přesně tak, a jak chudák sedí na tom suku místo bidla, nebo co to je.

a proč hned chudák veřte tomu nebo ne v voliéře kde je má mnoho větví, bídel i lan na kterých muze sedet

29.8.2020 18:52
eli22

XXX.XXX.58.42

belas napsal(a):
a proč hned chudák veřte tomu nebo ne v voliéře kde je má mnoho větví, bídel i lan na kterých muze sedet

Jak to víte, když není Váš?

29.8.2020 19:27
belas

XXX.XXX.42.224

eli22 napsal(a):
Jak to víte, když není Váš?

tak asi sem tam byla u té voliery jako ze není můj to fakt neznamená to ze jsem ho neviděla naživo tam mě hlavně u toho komentáře fascinovalo jak někdo muže psát ze tam nemá bidlo když tu dam třeba korelu co sedí na nejtenssi větví co má hned se tu rozpoutá debata o tom jaký ten pták není chudák ze má tak nevhodné sídlo to mě fakt muže dostat jak lidi podle jedné fotky nebo i jednoho dotazu mají jasno

29.8.2020 19:51
eli22

XXX.XXX.58.42

belas napsal(a):
tak asi sem tam byla u té voliery jako ze není můj to fakt neznamená to ze jsem ho neviděla naživo tam mě hlavně u toho komentáře fascinovalo jak někdo muže psát ze tam nemá bidlo když tu dam třeba korelu co sedí na nejtenssi větví co má hned se tu rozpoutá debata o tom jaký ten pták není chudák ze má tak nevhodné sídlo to mě fakt muže dostat jak lidi podle jedné fotky nebo i jednoho dotazu mají jasno

A můžete napsat, kdo kritizoval konkrétně Vás? Myslím, že nikdo.

29.8.2020 21:11
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Tazatelka se slušně zeptala a málem je z toho místo odpovědi hádka
Alexandr čínský a bylo po problému.

Ä nyní kritika tazatelky. Když je schopná dát sem dotaz i fotku, tak nevím proč má počítač, proč se ptá.
Chovám al. čínské roky. Že sedí na suku je kritika mimo mísu, sedají mně také tak a přitom mají plno větví a kmenů. Že se zraní o ty hřebíky není též problém. Kdyby neměly hlavičky, mohl by se zachytit za kroužek, což je časté.
Je asi v soukromé voliéře a snad bylo možné se na druh zeptat chovatele. Ptal bych se, když něco exotického uvidím v parku. Ale třeba byl ve voliérce přístupné veřejnosti.

Tato diskuze na původní dotaz je naprosto neplodná včetně mé reakce, ale nevydržel jem to nereagovat

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.8.2020 08:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

belas napsal(a):

Tak je trochu s podivem, že když jste byla u chovatele doma, že vám neřekl, co to má za druh?

Ty hřebíky tam jsou blbě. To beze sporu. A co se týče sezení na kousku větve, tak nelze z té fotky soudit, na čem jinak sedí v celé voliéře. Takže to bych neřešila - neznám chovatele, který by neměl pro ptáky normálně vodorovné bidlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík