Kakarik

Prodám Kakariki rudočelého - Prodám roční samičku , měla jedno hnízdo( 4 ml...
400 KčDobrý den.Můžete mi prosím pomoct určit pohlaví? Jedná se opravdu o dva samce?dekuji
Zdravím jedna se o větve z lisky o průměru 6-10cm.Vše je to pro šroubování vrutama a rohy jsou pojištěné železnýma uhelnickama.Plánují postavit další ale už z dubu,ta vydrží podstatně déle. Rozměry jsou 2,5x2,5 x2 (š d v) Na zimu musím zajistit lépe proti průvanu. Když tak pište dotazu konkrétně J
Dobrý den,
děkuji za foto. Uvažuji o stavbě něčeho podobného jen pletivo bych chtěl dávat zevnitř aby dřevo tak netrpělo vlivem působení papoušků. O tom průvanu jsem taky uvažoval a mám v plánu obě boční stěny plné (jak tam máte na levé straně část igelitu) a s tou střechou zatím nevím, jestli jí taky neudělat celou plnou, nebo částečně otevřenou jak máte vy. Na zem plánuji něco pevného přes co se nedostanou hlodavci. Orientaci místa mám čistý jih, ale hodně u nás fouká (kraj vesnice) proto bych chtěl spíše uzavřenější voliérku než otevřenou. Jakou máte zkušenost s tou částečně otevřenou střechou? Když přší nedělá se tam blatíčko? Vstup dovnitř máte asi z boku té plné strany, že? Jaké máte osazenstvo voliérky?
Zdravím omlouvám se,píší až teď. ..střechu budu měnit. Plechy budou po celé ploše strechy (kvůli stínu a desti)na podlaze je beton.Vstup se opravdu z boku.Igelit nechám přes zimu ale na léto ho sundám.Ve voliere jsou 2pary kakariki.nic víc tam přidávat nebudu. Budky máj, tak doufám, že nebudu muset voliere rozdělit na půlku v době hnizdeni.Přes zimu plánují postavit ještě něco vedle pro korela. Mějte se ať se daří.