Rosela pestrá - sameček

Prodám Roselu pestrou - Prodám samečka rosely pestré, starý 2 roky. Celoroč...
800 Kč
Zdravím všechny chovatele muatčních rosel pestrých. Máte někdo v chovu takovéto rosely? Mládě mělo po vylíhnutí červené oko, teď jej nemá. Rodičové 1,0 červený / skořice x 0,1 rubino.
Omluvte horší kvalitu fotografií.
alfonzo
XXX.XXX.0.243
hernajs
Dobrý den,měl jsem před lety podobného ptáka,foto v příloze,překvápko se nekonalo.Posečkejte až přepeří,ale až příští rok ,ta moje rosela takto vypadala skoro rok.
hernajs
napsal(a):
Zdravím všechny chovatele muatčních rosel pestrých. Máte někdo v chovu takovéto rosely? Mládě mělo po vylíhnutí červené oko, teď jej nemá. Rodičové 1,0 červený / skořice x 0,1 rubino.
Omluvte horší kvalitu fotografií.
Zdravím , je to velmi zesvětlená skořicová opalína a jedna z mnoha možností je, že její matné neobvyklé zbarvení způsobilo zkombinování mutací skořice , ino a možná modré. Výsledek zhodnotíte časem po přepeření a zároveň se třeba prokáže, nebo vyloučí vliv zdravotní.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
alfonzo
napsal(a):
hernajs
Dobrý den,měl jsem před lety podobného ptáka,foto v příloze,překvápko se nekonalo.Posečkejte až přepeří,ale až příští rok ,ta moje rosela takto vypadala skoro rok.
alfonzo zdravím!!
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ahojte, nechcem zakladať rovnakú tému, preto využijem tento priestor na otázku... rád by som sa opýtal, či a o akú mutáciu rozely pestrej sa jedná. Rodičia prírodný a dvaja súrodenci rovnako.
Uživatel s deaktivovaným účtem
ďakujem ;-)