ivason

XXX.XXX.97.186
Dobrý den, prosím jak připevnit sépiovou kost k pletivu voliéry aby neustále nepadala? Vím že má takový ten plíšek, ale po čase ji papoušci shodí. Nejraději bych ji zezadu přilepil lepidlem ale nevim jestli to nebude jedovaté, tak raději nic nedělám.
tfon

XXX.XXX.184.99
ivason
napsal(a):
Dobrý den, prosím jak připevnit sépiovou kost k pletivu voliéry aby neustále nepadala? Vím že má takový ten plíšek, ale po čase ji papoušci shodí. Nejraději bych ji zezadu přilepil lepidlem ale nevim jestli to nebude jedovaté, tak raději nic nedělám.
provrtat, delší šroubek, dvě podložky a křídlová matička - to vše, v logické kombinaci se to samozřejmě připevní na pletivo.
Proč připevňujete sep.kost k pletivu ? Kost provrtejte ve dvou místech, tak 2 - 3 cm od sebe podle velikosti a stahovací páskou připevněte k bidlu nebo větvi ve voliéře. Ptákům se lépe okusuje a je přístupná z více stran.
ivason

XXX.XXX.97.186
Moc Vám děkuji. Bál jsem se do toho vrtat, myslel jsem že kost praskne. Ale pokud to takto funguje, tak je to super. Připevním k bidlům. Tak ještě jednou moc děkuji
Já jsem se taky bála provrtávar, tak jsem nejdřív drátkem omotávala a teď jsem si vyrobila držák z kousku plechu