Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hafynka

12.9.2020 07:23
Hafynka

XXX.XXX.207.232

Dobrý den,

máme doma týden cca 3 měs starou andulku.Když je v kleci sedne si vždy na jedno místo a sedí tam klidně celý den,pokud jí chceme pustit,tak jí z klece musíme vyndat,sama nechce.Venku je schopná sedět na rameni, prstě. U předchozí anduljy tohle neznáme,ta šplhala po kleci,venku byla zvědavá.
Mluvíme na ní co nejvíc, nabízíme jídlo z ruky,ale nevím kde je chyba,že v kleci je netečná a vůbec jí nechce prozkoumat...

Díky za radu.

12.9.2020 07:48
Archie213

XXX.XXX.207.62

Hafynka napsal(a):
Dobrý den,

máme doma týden cca 3 měs starou andulku.Když je v kleci sedne si vždy na jedno místo a sedí tam klidně celý den,pokud jí chceme pustit,tak jí z klece musíme vyndat,sama nechce.Venku je schopná sedět na rameni, prstě. U předchozí anduljy tohle neznáme,ta šplhala po kleci,venku byla zvědavá.
Mluvíme na ní co nejvíc, nabízíme jídlo z ruky,ale nevím kde je chyba,že v kleci je netečná a vůbec jí nechce prozkoumat...

Díky za radu.

Pořídit kamaráda. Je jí smutno.

12.9.2020 09:02
eli22

XXX.XXX.58.42

Hafynka napsal(a):
Dobrý den,

Díky za radu.

Fotka?

12.9.2020 12:06
Mohy

XXX.XXX.246.222

Ono ani to pořízení kamaráda nemusí pomoci. Moje mamka má tři roky andulku, která je chováním podobná jak ta vaše. Nehraje si s hračkami, sedí jen na místě a to i když vyletí z klece. Prostě si žije svým životem a nepomohlo jí pořídit ani samce do páru :D

12.9.2020 12:09
eli22

XXX.XXX.58.42

Mohy napsal(a):
Ono ani to pořízení kamaráda nemusí pomoci. Moje mamka má tři roky andulku, která je chováním podobná jak ta vaše. Nehraje si s hračkami, sedí jen na místě a to i když vyletí z klece. Prostě si žije svým životem a nepomohlo jí pořídit ani samce do páru :D

To je možné, ale normální to není.

12.9.2020 12:34
Mohy

XXX.XXX.246.222

eli22 napsal(a):
To je možné, ale normální to není.

To mi říkat nemusíte

12.9.2020 14:15
eli22

XXX.XXX.58.42

Mohy napsal(a):
To mi říkat nemusíte

No jo, jenže to vyznívá tak, že je to normální, přitom zdravý jedinec se tak nechová.

Přidejte reakci

Přidat smajlík