Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tax

12.9.2020 18:44
Tax

XXX.XXX.168.202

Dobrý večer,
dneska mi narazila do okna pěnice černohlavá. Tak půl hoďky byla hodně otřesená, nedokázala udržet rovnováhu, jen tak seděla a oddechovala, ani se nebála doteku. Vzala jsem jí domů do krabičky, a na internetu se dočetla že omráčení ptáci po nárazu do skla by se měli nechat odpočívat a do přírody vypustit třeba až po pár dnech, někde psali že i týden.
Nevím čemu věřit, nebo jestli se obávat že se vyskytnou ještě nějaké komplikace, díky kterým by venku nepřežila. Už vypadá líp, poskakuje občas pololetí když se na ní dívám, jinak odpočívá. Nechala jsem jí v koupelně v přítmí.
Mám ji vypustit, nebo podle rad na internetu počkat pár dní?

12.9.2020 19:05
JoPe

XXX.XXX.82.6

Tax napsal(a):
Dobrý večer,
dneska mi narazila do okna pěnice černohlavá. Tak půl hoďky byla hodně otřesená, nedokázala udržet rovnováhu, jen tak seděla a oddechovala, ani se nebála doteku. Vzala jsem jí domů do krabičky, a na internetu se dočetla že omráčení ptáci po nárazu do skla by se měli nechat odpočívat a do přírody vypustit třeba až po pár dnech, někde psali že i týden.
Nevím čemu věřit, nebo jestli se obávat že se vyskytnou ještě nějaké komplikace, díky kterým by venku nepřežila. Už vypadá líp, poskakuje občas pololetí když se na ní dívám, jinak odpočívá. Nechala jsem jí v koupelně v přítmí.
Mám ji vypustit, nebo podle rad na internetu počkat pár dní?

Pusťte ji ven, těžko jí zajistíte vhodnou potravu.Divočina hodně vydrží.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.9.2020 19:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

já je nechám odpočívat v krabičce, dokud nevypadají, že dokážou létat. jakmile létají, tak pouštím. pokud i po několika hodinách nelétají, volám záchrannou stanici.

12.9.2020 19:11
eli22

XXX.XXX.58.42

Já bych jí pustila až k ránu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík