Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Skluznik

18.9.2020 07:38
Skluznik

XXX.XXX.20.83

Zdravím. Prosím, máme doma půl roční samičku pyrury perlaty. Rádi bychom jí časem dovezli samečka do páru. Chceme ale opět od mláděte, zajímalo by mě tedy, jestli je nutné na to spěchat a pořídit ještě letos, nebo nevadí, že by byl třeba o rok mladší? Nejde nám o pohlavní dospělost na to si klidně počkáme, spíš aby vedle sebe "zajíčka" snesla a neútočila na něj 🤭👍
Díky za názory

18.9.2020 08:32
eli22

XXX.XXX.58.42

Skluznik napsal(a):
Zdravím. Prosím, máme doma půl roční samičku pyrury perlaty. Rádi bychom jí časem dovezli samečka do páru. Chceme ale opět od mláděte, zajímalo by mě tedy, jestli je nutné na to spěchat a pořídit ještě letos, nebo nevadí, že by byl třeba o rok mladší? Nejde nám o pohlavní dospělost na to si klidně počkáme, spíš aby vedle sebe "zajíčka" snesla a neútočila na něj 🤭👍
Díky za názory

Určitě co nejdříve.

18.9.2020 09:36
vegh

XXX.XXX.224.200

Skluznik napsal(a):
Díky za názory

Ja mám perleti pár kde re rozdel 6 rokov a odchovává po 4-5 mladé.

18.9.2020 10:00
eli22

XXX.XXX.58.42

vegh napsal(a):
Ja mám perleti pár kde re rozdel 6 rokov a odchovává po 4-5 mladé.

To klidně může, ale dotaz zněl jinak, a to, jestli v podstatě k dospělé samičce mohou dát mládě. Tak to nebude dělat dobrotu. Jinak když si pořídíte už dospělý pár s rozdílem věku, tak klidně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík