Náhrada za papoušky červenokřídlé

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

tomio

27.9.2020 16:20
tomio

XXX.XXX.165.161

Dobrý den.
Mám voliéru d2,5m š1,5m v 2,5m ve které jsem choval papoušky červenokřídlé společně s dvěma páry zebřiček. Papoušky jsem přestěhoval do jiné voliéry a teď za ně hledám do již zmiňované voliéry náhradu. Poradí mi tu někdo nějaké papoušky velikostně podobně jako papoušky červenokřídlé, aby však zároveň mohli být se zebřičkami. Napadli mě např. roseli pestré/penant, papoušek zpěvavý, kakariky, ale nevím zda by se se zebřičkami snesli.
Předem děkuji za rady.
Mejzlík

27.9.2020 17:31
kubanec

XXX.XXX.103.239

No délka nic moc ale ty zebricky by mohli určitě tolerovat horský a nádherný horský můžete pořídit v mutaci pastel

27.9.2020 17:39
exotchov

XXX.XXX.168.151

Priklad voliera 3metrova a nekolik paru zeber,kralovaci odchovavaji pravidelne.Na druhe strane voliera 6metru a kralovaci nic. Je to jeden z prikladu a tak lze polemizovat temer do nekonecna. u kazdeho to jde jinak.

27.9.2020 18:09
lavice

XXX.XXX.90.150

tomio napsal(a):
Dobrý den.
Mám voliéru d2,5m š1,5m v 2,5m ve které jsem choval papoušky červenokřídlé společně s dvěma páry zebřiček. Papoušky jsem přestěhoval do jiné voliéry a teď za ně hledám do již zmiňované voliéry náhradu. Poradí mi tu někdo nějaké papoušky velikostně podobně jako papoušky červenokřídlé, aby však zároveň mohli být se zebřičkami. Napadli mě např. roseli pestré/penant, papoušek zpěvavý, kakariky, ale nevím zda by se se zebřičkami snesli.
Předem děkuji za rady.
Mejzlík

Určitě ne druhy rosel a pap zpěvavé....Nádherné, kouřové , princesky

28.9.2020 15:39
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

za to že vám králováci odchovávají v třímetrové voliéře, bych je za odměnu přemístil do té šestimetrové. Není nad to vidět je při proletu voliérou nebo jak se sprchují v dešti.

28.9.2020 18:41
exotchov

XXX.XXX.168.151

corvuscorax napsal(a):
za to že vám králováci odchovávají v třímetrové voliéře, bych je za odměnu přemístil do té šestimetrové. Není nad to vidět je při proletu voliérou nebo jak se sprchují v dešti.

No to jsme udelaly jenom jednou a bylo po srande.chovu zdar

Přidejte reakci

Přidat smajlík