Holub chocholatý

Prodám Holuba chocholatého - Prodám holubici odchov 24 v celoroční volieře,...
1000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
milos.m
napsal(a):
Kolega píše jsou to dravci a Vy zebry neofemy,tak nevím
Tak dravci to určitě nejsou nevím kde pan kolega přišel na takovýhle blábol (nic ve zlem ) jde o to že tito holubi jsou hodně teritoriální proto by ve voliéře měl být jen jeden pár těchto holubů ....nějaká ta droboť nebo již zmiňovaní bažanti by neměli vadit
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tak dravci to určitě nejsou nevím kde pan kolega přišel na takovýhle blábol (nic ve zlem ) jde o to že tito holubi jsou hodně teritoriální proto by ve voliéře měl být jen jeden pár těchto holubů ....nějaká ta droboť nebo již zmiňovaní bažanti by neměli vadit
A větší papoušci?
milos.m
napsal(a):
A větší papoušci?
Tak ono záleží jak velkou voliéru máte a jaké papoušky by jste tam chtěl dát ....nicméně pokud se podíváte na konec této stránky jsou tam inzeráty s těmito holuby a na jedné fotce tam jsou společně s kralovaky ...
bb-k
napsal(a):
taky bych tomu nevěřil,ale kolegovi šikanovali pennanty a mi málem utlokli korelu
Jak už jsem psal vše se odvíjí od velikosti voliéry ...pokud budou ve voliéře 2x2x1 tak to dobrotu dělat nebude nikdy
holubar
napsal(a):
Zdravím,záleží na velikosti voliéry.Jinak jak psal kolega,žádné holuby.Já s nimi mám zebřičky a neofémy.Ve voliérách 3x2x1 bez problému.
Holuby chocholaté chovám již víc jak 30 let.vždy ve společnosti zebřiček,kanárů a neofém.Ještě se mi nestalo.že by chocholáč na tyto ptáky zaůtočil.Hnízdo holubům zakrývám větví z borovice a na této větvi si zebry postaví hnízdo.Odchov jak u zeber,tak u chocholatých.
pados
XXX.XXX.3.70
Ale párek křepelek čínský by šel...