Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2020 09:02
Emma1512

XXX.XXX.54.50

Ahoj
Máme 3,5 měsíce Alexe z voliery, byl plachý bál se všeho i zvuku, ke kleci se nesmělo
No začal létat na mě a dceru asi 3 týdny tomu je.
Včera i na syna a přítele, z ruky vezme jídlo a jde
No ale začal klovat nejdříve do dcery, to dělá nálety jak blázen
A i na mě začal, včera klovl až do. Krve
Snažím mu říkat fuj atd a nic
A docela se ho bojím 😂
Brala jsem ho jak byl 14 dnů od rodičů z budky, to mohl mít cca 3 měsíce nebo 4 nevyznám se kdy Alex vyletí z budky od rodičů
Myslím že má psáno na kroužku 4-5 měsíc
Jedna paní mi na fb skupině psala ať dám piškot do pusy a krmim
Ale to by mě pokloval totálně, nedavno sedl na hlavu a kloval, takže respekt
Ale sem ráda že za 3,5 měsíce jsem aspoň nějak naučila aby přiletěl
Ještě sice nevěří uplne
Pro blbem pohybu odletí

2.10.2020 10:56
JoPe

XXX.XXX.82.6

Emma1512 napsal(a):
Ahoj
Máme 3,5 měsíce Alexe z voliery, byl plachý bál se všeho i zvuku, ke kleci se nesmělo
No začal létat na mě a dceru asi 3 týdny tomu je.
Včera i na syna a přítele, z ruky vezme jídlo a jde
No ale začal klovat nejdříve do dcery, to dělá nálety jak blázen
A i na mě začal, včera klovl až do. Krve
Snažím mu říkat fuj atd a nic
A docela se ho bojím 😂
Brala jsem ho jak byl 14 dnů od rodičů z budky, to mohl mít cca 3 měsíce nebo 4 nevyznám se kdy Alex vyletí z budky od rodičů
Myslím že má psáno na kroužku 4-5 měsíc
Jedna paní mi na fb skupině psala ať dám piškot do pusy a krmim
Ale to by mě pokloval totálně, nedavno sedl na hlavu a kloval, takže respekt
Ale sem ráda že za 3,5 měsíce jsem aspoň nějak naučila aby přiletěl
Ještě sice nevěří uplne
Pro blbem pohybu odletí

Dobrý den, papušek byl asi starší než si myslíte. Na kroužku je uvedeno než evidenční číslo a rok narození a cz.
Povelem fuj nic nevyřešíte, pro to zvíře to nic neznamená, hlavně to není pes a aby se vytvořil podmíněný reflex, tak musí být povel spojen s nepodmíněným nebo podmíněným
podnětem.
Na vašem místě bych ho zatím nějakou dobu nepouštěl z klece a pokud ano, tak hladového. Nyní ho neprovokujte žádným osobním kontaktem s dalšími lidmi. Krmil bych ho teď jen z ruky, aby neměl kromě vody v kleci potravu. Brzy si vás spojí s příjemným zážitkem. Hlad přesvědčí,říká se , že láska prochází žaludkem. Přeji mnoho trpělivosti a dejte vědět za týden, jak to probíhá.

2.10.2020 11:26
Emma1512

XXX.XXX.54.50

JoPe napsal(a):
Dobrý den, papušek byl asi starší než si myslíte. Na kroužku je uvedeno než evidenční číslo a rok narození a cz.
Povelem fuj nic nevyřešíte, pro to zvíře to nic neznamená, hlavně to není pes a aby se vytvořil podmíněný reflex, tak musí být povel spojen s nepodmíněným nebo podmíněným
podnětem.
Na vašem místě bych ho zatím nějakou dobu nepouštěl z klece a pokud ano, tak hladového. Nyní ho neprovokujte žádným osobním kontaktem s dalšími lidmi. Krmil bych ho teď jen z ruky, aby neměl kromě vody v kleci potravu. Brzy si vás spojí s příjemným zážitkem. Hlad přesvědčí,říká se , že láska prochází žaludkem. Přeji mnoho trpělivosti a dejte vědět za týden, jak to probíhá.

No tak brala jsem ho v cervenci a prý byl. 14 dní venku z budky tak. Nevím ani jak je starý, ale počítám cca 6-7 měsíců
No takže mám zkusit bez jídla jen voda? On právě chce pořád ven, boucha do. Dvířek
Krmim jen z ruky právě do. Klece jen. Zelené a zrní.
Tak zkusím toto, docela. Se. Ho bojím

2.10.2020 11:43
JoPe

XXX.XXX.82.6

Emma1512 napsal(a):
No tak brala jsem ho v cervenci a prý byl. 14 dní venku z budky tak. Nevím ani jak je starý, ale počítám cca 6-7 měsíců
No takže mám zkusit bez jídla jen voda? On právě chce pořád ven, boucha do. Dvířek
Krmim jen z ruky právě do. Klece jen. Zelené a zrní.
Tak zkusím toto, docela. Se. Ho bojím

Tak se nebojte, není to tygr, pokud se bojíte o prsty, tak si vemte rukavici, nebo nabízejte rukou potravu v malé misce. Nechte ho napřed trochu vyhládnout.

Přidejte reakci

Přidat smajlík