Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2020 17:19
Beatka138

XXX.XXX.255.5

Dobrý den, nevim zda mi tady někdo poradi ale budu doufat, ze ano. Jedna se o to, ze si chci poridit papouska, mam zkusenosti s andulkami a korelami. Chtela bych se pro to zeptat jaky by byl pro me vhodný papousek. Jsem v byte takže nechci nic moc rvaveho a taky mam male dite a nevim jak moc paposkum deti vadí. Synovi je rok a pul, přemýšlela jsem nad amazonkem a taky nad aratingou ale aratingy pry hrozne rvou , tak přemýšlím uz jen nad tim amazonkem nebo nad Alexandrem rudohlavým. Pyrury ani neco takhle maleho nechci, děkuji za jakoukoli radu. Jeste jestli je možné se zeptat jak kvalitní maji ptaci spánek, jestli je nevzbudi jen tak něco nebo naopak je vzbudi vsechno, usnout potom? Nechci aby mi rval v noci, pres den mi to vubec nevadi.

clok

27.10.2020 17:51
clok

XXX.XXX.57.161

tak to bude problem..vetsi paposi rvou vsichni..a take jde o prostor jim vytvoreny v byte...

Neregistrovaný uživatel

27.10.2020 18:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Podle věku syna bych raději ještě počkal.

27.10.2020 21:44
venavi

XXX.XXX.56.208

Dobrý večer,
raději ještě počkejte, až bude syn větší. Líbit se vám může cokoliv, ale papoušek je papoušek.
Ptáci neznají povely nekřič, nebo spi. Pokud jste měla andulky a korely, tak určitě víte, jaký
mají spánek. To se nemusíte ptát.
Hlavně nic neuspěchejte a nechtějte papouška za každou cenu.
Mimo svůj vlastní chov mám doma ještě zachráněných papoušků pět. Jsou od lidí, kteří si je
koupili a pak je chtěli po roce prodat, protože na ně neměli dostatek času, nebo jim vadilo
že křičí.
Proto, pokud máte malé dítě, tak raději počkejte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík