Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Simona19

28.10.2020 22:45
Simona19

XXX.XXX.219.113

Dobrý den.
Prosím Vás. Mám dotaz. Měli jsme páreček andulek, bohužel samička před pár dny zemřela. Osm let byli spolu, na sebe zvyklí a sameček teď skoro nežere, zmateně lítá po klece, hledá ji, truchlí...
Myslíte, že by bylo dobré pořídit mu novou andulku, aby nebyl sám. Přeci jen, už má věk, ale na druhou stranu se bojím, že takhle dlouho nevydrží...

Děkuji za rady.

29.10.2020 12:44
Valentko

XXX.XXX.226.187

Simona19 napsal(a):
Dobrý den.
Prosím Vás. Mám dotaz. Měli jsme páreček andulek, bohužel samička před pár dny zemřela. Osm let byli spolu, na sebe zvyklí a sameček teď skoro nežere, zmateně lítá po klece, hledá ji, truchlí...
Myslíte, že by bylo dobré pořídit mu novou andulku, aby nebyl sám. Přeci jen, už má věk, ale na druhou stranu se bojím, že takhle dlouho nevydrží...

Děkuji za rady.

Doniesť mu druhú andulku je asi jediné riešenie. Ale nikde neni napísané že mu druhá andulka zlepší náladu možno to bude ešte horšie alebo naopak mu to pomôže. Ale keď neviskúšaťe tak sa nedozviete. Ved hádam sa ešte ozvú skusenejší.

29.10.2020 13:02
exotchov

XXX.XXX.168.151

Simona19 napsal(a):
Dobrý den.

Děkuji za rady.

No urcite jeste jinou at si chudak vrzne.

29.10.2020 15:21
eli22

XXX.XXX.58.40

Simona19 napsal(a):
Dobrý den.

Děkuji za rady.

Sežeňte jinou samičku, ale ne úplné mládě, minimálně roční. A kupte od chovatele, nikdy ve Zverimexu nebo Pet centru. Pak postupujte tak,jak je zvykem, To znamená nechat ve vedlejší kleci pár dní, aby se seznámili. Samozřejmě že mu ji nevrazíte rovnou do klece. Určitě si zvyknou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík