Mnišek šedý

Prodám Mníška šedého - Prodám páry, jednotlivce, štěpáky snow, ino-opalin ,...
1500 KčTak samozřejmě bych ho chtěla volně pouštět a ochočovat. Jde o to když bude člověk v práci, zdali se tam bude mít možnost s hračkami zabavit, nakrmí se, zdali na tohle bude tahle klícka stačit. Mohu ji zkusit prodat a pořídit samozřejmě jinou. Popřipadě prosím o ideální rozměry. Chovatel říkal, že je po páru odchovává v boxu 120 délka 60 hloubka 80 výška. Proto mne má klec nepřišla až tak malá. Moc děkuji za reakce.
Je to lepší než máš, ale to jsou typické 3B klece, zbytečně drahé a více méně jen NA SPANÍ...
zkus vyrobit, nebo sehnat něco jako cca 120cm délka x 60 - 80 cm hloubka a výška.,
tam by mohl jakžtakž vegetit v době, kdy bude zavřený...
To, co máš by vyhovělo páru 1,1 nebo 2,0 andul,aymar ... proč to "musí" být mníšek, když na něj nemáš podmínky ?
lupus4
napsal(a):
Je to lepší než máš, ale to jsou typické 3B klece, zbytečně drahé a více méně jen NA SPANÍ...
zkus vyrobit, nebo sehnat něco jako cca 120cm délka x 60 - 80 cm hloubka a výška.,
tam by mohl jakžtakž vegetit v době, kdy bude zavřený...
To, co máš by vyhovělo páru 1,1 nebo 2,0 andul,aymar ... proč to "musí" být mníšek, když na něj nemáš podmínky ?
Protoze ho chci a basta,proc nekomu neco zde porad neco rozmlouvat kdyz je to zbytecne.
kareta
napsal(a):
Ta druhá větší klec pro pár mníšků ti stačí. Budku z venku a v pohodě. Nenech si do toho kecat.
Budku z venku? Jak ji bude kontrolovat? Když si mníšci vypletou hnízdo, tak se tam jde těžko podívat zepředu. Budka je celá vypletená, že je tam sotva vidět. A nedovedu si představit, že jim bude do obýváku nosit proutí a větve, aby si vypletli hnízdo. Klec je v pohodě, pouštěj je po bytu proletět, ale budku jim nedávej.
Kokr
napsal(a):
Budku z venku? Jak ji bude kontrolovat? Když si mníšci vypletou hnízdo, tak se tam jde těžko podívat zepředu. Budka je celá vypletená, že je tam sotva vidět. A nedovedu si představit, že jim bude do obýváku nosit proutí a větve, aby si vypletli hnízdo. Klec je v pohodě, pouštěj je po bytu proletět, ale budku jim nedávej.
Tím jsem nemyslel, aby mu tam hnízdily. Myslel jsem budku na spaní s trochou hobli vespod.Anebo budku jim tam vůbec dávat nemusí jak píšete. Když budou mít denní prolet , tak nevím proč by jim takový rozměr neměl stačit ?
lupus4
napsal(a):
pro pár mníšků ti stačí
tobě jo, ale mníškům NE
ty asi 3B hojně užíváš, co ?
na tohle jen WS :
,,Vyzval bych Vás na souboj rozumu, leč vidím, že jste neozbrojen”
Vy pravděpodobně velkej teoretiku se naučte poznávat mládata andulek a neblbněte mladé chovatele .Mladá andulka nemůže být nikdy přepeřená, dokud má černou špičku na zobáku. Andulky přepeřují poprvé ve třetím měsíci a černá skvrna se jim strácí okolo dvou týdnů po opuštění budky. Chytrolíne. Odepisovat vám nehodlám.
lupus4
napsal(a):
jj, tragédie, nezvětšil jsem si fotku, asi se zastřelím
přestaňte "doporučovat" nesnesitelné podmínky pro chov a všímat se vás opravdu nebudu...u nás máme přísloví " je .. .jak daleko vidí "
a Vy vidíte opravdu daleko...
To co jste napsal ohledně toho zraku, tak pasuje přesně na vás. Každý normální člověk,teda asi kromě vás, si nepotřebuje zvětšovat fotku andulky, aby poznal, že se jedná o mládě. Každému normálnímu člověku stačí , když vidí , že andulka má ještě tmavou skvrnu na zobáku. A napište mi prosím něco ještě s tím vašim KRÁSNÝM písmem, děkuji. Vy DRNE !
Ředkvička
XXX.XXX.68.246
Jak velkou klec by měl mít Smíšek šedý. Jsem seniorka a mám hodně času a mám zkušenosti s Alexandrem malým.
Ředkvička
XXX.XXX.68.246
Ještě jsem chtěla podotknout, že papoušek byl skoro celý den venku a lítal po bytě.
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!