Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.11.2020 13:23
Nasepoupatko

XXX.XXX.110.169

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat zdali nám bude stačit na mníška klec velikosti 1m délka, 1m výška a 45 cm hloubka.
Popřípadě pokud bychom uvažovali časem o párečku, zdali to nebude pro dva malé.

Děkuji.

4.11.2020 17:35
exotchov

XXX.XXX.168.151

Nasepoupatko napsal(a):
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat zdali nám bude stačit na mníška klec velikosti 1m délka, 1m výška a 45 cm hloubka.
Popřípadě pokud bychom uvažovali časem o párečku, zdali to nebude pro dva malé.

Děkuji.

Bude.

4.11.2020 17:47
pan.

XXX.XXX.16.108

Nebude,pokud bude krotký a volně pouštěn k mazlení.

4.11.2020 20:23
lupus4

XXX.XXX.205.61

exotchov napsal(a):
Bude.

45 cm hloubka.

nebude, 50 cm mezi bidly nepřeskočí a v 45 neroztáhne křídla

"bude" by platilo POUZE na spaní a jinak volný prolet

a pro "páreček" už vůbec NE

5.11.2020 04:24
exotchov

XXX.XXX.168.151

lupus4 napsal(a):
45 cm hloubka.

nebude, 50 cm mezi bidly nepřeskočí a v 45 neroztáhne křídla

"bude" by platilo POUZE na spaní a jinak volný prolet

a pro "páreček" už vůbec NE

Ano na spani ,zde je vetsinou otazka mazlickaru,tak staci na chov to nemaji.

5.11.2020 13:13
Nasepoupatko

XXX.XXX.24.43

Tak samozřejmě bych ho chtěla volně pouštět a ochočovat. Jde o to když bude člověk v práci, zdali se tam bude mít možnost s hračkami zabavit, nakrmí se, zdali na tohle bude tahle klícka stačit. Mohu ji zkusit prodat a pořídit samozřejmě jinou. Popřipadě prosím o ideální rozměry. Chovatel říkal, že je po páru odchovává v boxu 120 délka 60 hloubka 80 výška. Proto mne má klec nepřišla až tak malá. Moc děkuji za reakce.

5.11.2020 13:51
lupus4

XXX.XXX.205.61

Těch 45 je prostě málo - ani neroztáhne křídla , navíc držení singl jedince je jen projev lidské arogance a sobeckosti na úkor welfare ptáka. To si žádný nezaslouží ...

11.11.2020 14:01
lupus4

XXX.XXX.205.61

Je to lepší než máš, ale to jsou typické 3B klece, zbytečně drahé a více méně jen NA SPANÍ...

zkus vyrobit, nebo sehnat něco jako cca 120cm délka x 60 - 80 cm hloubka a výška.,
tam by mohl jakžtakž vegetit v době, kdy bude zavřený...

To, co máš by vyhovělo páru 1,1 nebo 2,0 andul,aymar ... proč to "musí" být mníšek, když na něj nemáš podmínky ?

11.11.2020 16:32
exotchov

XXX.XXX.168.151

lupus4 napsal(a):
Je to lepší než máš, ale to jsou typické 3B klece, zbytečně drahé a více méně jen NA SPANÍ...

zkus vyrobit, nebo sehnat něco jako cca 120cm délka x 60 - 80 cm hloubka a výška.,
tam by mohl jakžtakž vegetit v době, kdy bude zavřený...

To, co máš by vyhovělo páru 1,1 nebo 2,0 andul,aymar ... proč to "musí" být mníšek, když na něj nemáš podmínky ?

Protoze ho chci a basta,proc nekomu neco zde porad neco rozmlouvat kdyz je to zbytecne.

11.11.2020 16:40
kareta

XXX.XXX.175.112

exotchov napsal(a):
Protoze ho chci a basta,proc nekomu neco zde porad neco rozmlouvat kdyz je to zbytecne.

Ta druhá větší klec pro pár mníšků ti stačí. Budku z venku a v pohodě. Nenech si do toho kecat.

11.11.2020 16:56
Kokr

XXX.XXX.85.112

kareta napsal(a):
Ta druhá větší klec pro pár mníšků ti stačí. Budku z venku a v pohodě. Nenech si do toho kecat.

Budku z venku? Jak ji bude kontrolovat? Když si mníšci vypletou hnízdo, tak se tam jde těžko podívat zepředu. Budka je celá vypletená, že je tam sotva vidět. A nedovedu si představit, že jim bude do obýváku nosit proutí a větve, aby si vypletli hnízdo. Klec je v pohodě, pouštěj je po bytu proletět, ale budku jim nedávej.

11.11.2020 17:18
lupus4

XXX.XXX.205.61

kareta napsal(a):

pro pár mníšků ti stačí

tobě jo, ale mníškům NE
ty asi 3B hojně užíváš, co ?
na tohle jen WS :

,,Vyzval bych Vás na souboj rozumu, leč vidím, že jste neozbrojen”

11.11.2020 18:44
kareta

XXX.XXX.84.6

Kokr napsal(a):
Budku z venku? Jak ji bude kontrolovat? Když si mníšci vypletou hnízdo, tak se tam jde těžko podívat zepředu. Budka je celá vypletená, že je tam sotva vidět. A nedovedu si představit, že jim bude do obýváku nosit proutí a větve, aby si vypletli hnízdo. Klec je v pohodě, pouštěj je po bytu proletět, ale budku jim nedávej.

Tím jsem nemyslel, aby mu tam hnízdily. Myslel jsem budku na spaní s trochou hobli vespod.Anebo budku jim tam vůbec dávat nemusí jak píšete. Když budou mít denní prolet , tak nevím proč by jim takový rozměr neměl stačit ?

11.11.2020 18:50
kareta

XXX.XXX.84.6

lupus4 napsal(a):
pro pár mníšků ti stačí

tobě jo, ale mníškům NE
ty asi 3B hojně užíváš, co ?
na tohle jen WS :

,,Vyzval bych Vás na souboj rozumu, leč vidím, že jste neozbrojen”

Vy pravděpodobně velkej teoretiku se naučte poznávat mládata andulek a neblbněte mladé chovatele .Mladá andulka nemůže být nikdy přepeřená, dokud má černou špičku na zobáku. Andulky přepeřují poprvé ve třetím měsíci a černá skvrna se jim strácí okolo dvou týdnů po opuštění budky. Chytrolíne. Odepisovat vám nehodlám.

11.11.2020 19:22
lupus4

XXX.XXX.205.61

jj, tragédie, nezvětšil jsem si fotku, asi se zastřelím
přestaňte "doporučovat" nesnesitelné podmínky pro chov a všímat se vás opravdu nebudu...u nás máme přísloví " je .. .jak daleko vidí "
a Vy vidíte opravdu daleko...

12.11.2020 04:58
kareta

XXX.XXX.84.6

lupus4 napsal(a):
jj, tragédie, nezvětšil jsem si fotku, asi se zastřelím
přestaňte "doporučovat" nesnesitelné podmínky pro chov a všímat se vás opravdu nebudu...u nás máme přísloví " je .. .jak daleko vidí "
a Vy vidíte opravdu daleko...

To co jste napsal ohledně toho zraku, tak pasuje přesně na vás. Každý normální člověk,teda asi kromě vás, si nepotřebuje zvětšovat fotku andulky, aby poznal, že se jedná o mládě. Každému normálnímu člověku stačí , když vidí , že andulka má ještě tmavou skvrnu na zobáku. A napište mi prosím něco ještě s tím vašim KRÁSNÝM písmem, děkuji. Vy DRNE !

Ředkvička

17.4.2021 09:01
Ředkvička

XXX.XXX.68.246

Jak velkou klec by měl mít Smíšek šedý. Jsem seniorka a mám hodně času a mám zkušenosti s Alexandrem malým.

Ředkvička

17.4.2021 09:26
Ředkvička

XXX.XXX.68.246

Ještě jsem chtěla podotknout, že papoušek byl skoro celý den venku a lítal po bytě.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík