Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.11.2020 19:52
kakadu 1234

XXX.XXX.54.161

Zdravím, jelikož budu stavět volierý a budu potřebovat 16x vletové okno , 16x krmný pult otočný o 4 miskách mám dotaz kde se dají zakoupit levněji ,popřípadě kdo by zhotovil za rozumný peníz? Děkuji za rady

8.11.2020 22:48
lavice

XXX.XXX.90.150

kakadu 1234 napsal(a):
Zdravím, jelikož budu stavět volierý a budu potřebovat 16x vletové okno , 16x krmný pult otočný o 4 miskách mám dotaz kde se dají zakoupit levněji ,popřípadě kdo by zhotovil za rozumný peníz? Děkuji za rady

Najdi si všechny výrobce volier a pomůcek před inzeráty a tam ti poradí za levný peníz.

9.11.2020 15:49
kakadu 1234

XXX.XXX.54.161

Všechny výrobce zde na ifauně jsem si prošel na to nepotřebuji radu, myslel jsem jestli někdo ještě neví a jiném prodejci a nebo nějaký kutil co by byl ochoten to vyrobit :-) jinak děkuji za radu

9.11.2020 16:34
mara35

XXX.XXX.25.211

Ono by asi taky bylo dobré napsat jaký má být rozměr těch oken aby vám mohl třeba někdo napsat udělám to za tolik a tolik. Já si například dělal okna sám rozměr rámu cca 60x40cm nevím teď přesně a vyšly mě na cca necelou polovinu ceny co u např Aluhobby viz. foto ale je třeba taky počítat že to nikdo zadarmo dělat nebude a materiál taky koupíte dráž než tihle výrobci kteří berou kvanta materiálu a nakupujou za jiné nižší ceny.

alfonzo

9.11.2020 16:42
alfonzo

XXX.XXX.0.243

kakadu 1234
Dobrý den,okna mám vyrobena z profilů na sádrokarton,jednoduchá práce,vymyslíte tvar a velikost,prostříhnete nůžkami na plech,sesadíte snýtujete nýtovačkami.Upevněno pomocí pěny,profil vypěněn,tudíž izoluje.Dá se s těmi profily čarovat podle vlasní fantazie.Předražená okna bych nikdy nekoupil,vyrobím stejná za mininální cenu,nejsem tak bohatý,abych podporoval lehkoživky.Makrolon z výprodeje od firmy co s ním pracuje,zbytky za pár korun.Musíte hledat a ptát se,já potřeboval makrolon na terasu,jen kousek,hledal a za pár stovek ho přivezl plnej vozejk,různých přířezů,tak je všude možně použit,včetně ptačinců,mám toho moc,vše kupuju na kvanta.Spousta rozdána kamarádům chovatelům na okna k ptákům.

9.11.2020 19:10
kakadu 1234

XXX.XXX.54.161

Děkuji za odpověď. Je horší že na tuto práci nejsem až takoví Einstein musel bych to přímo vidět a pak bych to dokázal udělat, představu mám rozměry mi jsou celkem jedno a jinak Vám děkuji každé rady si vážím

21.11.2020 11:36
kakadu 1234

XXX.XXX.54.161

Dobrý den. Tak krmné pulty vyrobeny z nerezu a jsem maximálně spokojený teď již jen okna, pokud by byl někdo hodný a poslal foto z ruzných stran abych měl mustr tak si je pokusím sám vyrobit . Děkuji mockrát

21.11.2020 17:23
tydýt

XXX.XXX.147.103

Pěkné, taky jsem je nechal dělat. Ale já je mám do písmene L, tj to co máte Vy, ale ještě boční stěnu o trochu vyšší než miska a spodní tam cca 3 cm širokou. Ve středu základny a spodní základny jsou otvory prům. 8,5 mm v nich je šroub a toto je vsazeno to rámečku z profilu 20x20, co se dělají voliery. Petlička a je hotovo.
Ivan

Přidejte reakci

Přidat smajlík