Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2020 15:41
Mara7908

XXX.XXX.75.182

Zdravím. Můžete mi prosím poradit?
Pořídili jsme si Alexandria malého do domácnosti. Prý mu jsou cca 7-8 měsíců. Převoz byl v papírové krabici, klidný. Dali jsme ho doma do klece. Má tam veškeré jídlo-zrní, zeleninu, ovoce, vodu. Doma se chováme v klidu, občas na něj promluvíme a snažíme se aby adaptace proběhla v pořádku.
Ale je to už skoro 1,5 dne a ještě se nenapil, je furt na jednom místě, nevydá ani hlásku. Asi dvakrát si zobnul do plátku od okurky. A jinak nic. Doslova nic. Jen stojí na bidilku a kouká.
Tak máme trochu strach, aby tu adaptaci přežil v pořádku...
Díky všem za cenné rady.

23.11.2020 17:26
exotchov

XXX.XXX.168.151

Mara7908 napsal(a):
Zdravím. Můžete mi prosím poradit?
Pořídili jsme si Alexandria malého do domácnosti. Prý mu jsou cca 7-8 měsíců. Převoz byl v papírové krabici, klidný. Dali jsme ho doma do klece. Má tam veškeré jídlo-zrní, zeleninu, ovoce, vodu. Doma se chováme v klidu, občas na něj promluvíme a snažíme se aby adaptace proběhla v pořádku.
Ale je to už skoro 1,5 dne a ještě se nenapil, je furt na jednom místě, nevydá ani hlásku. Asi dvakrát si zobnul do plátku od okurky. A jinak nic. Doslova nic. Jen stojí na bidilku a kouká.
Tak máme trochu strach, aby tu adaptaci přežil v pořádku...
Díky všem za cenné rady.

Jeden ,dva dny nic neznamena,jestli je zdrav zacne sam,me amazonan zacal zrat az za dva dny. Zadne cene rady to nejsou je to normalni vec, Pred 35lety jsem si nechal poslat vlakem rozely,cestovaly dva dny a doma zacaly zrat az druhy den, internet na blbosti nebyl a muselo me to dojit samotnemu. nechapu ze dnes jsou lide ze vseho mimo misu.

23.11.2020 18:29
Pepa123

XXX.XXX.47.97

Dobrý den. Tak jsem si myslel že to tu funguje jako taková poradna nezkušeným chovatelům.Chapu dotaz že je banální.Ale raději se zeptám než udělat něco špatně. Samozřejmě že to papouškovi chvíli trvá než si zvykne ale hlavně aby měl pití i krmením on si dá říct nebojte.At se daří 😀

Přidejte reakci

Přidat smajlík