Kakadu lutino

Prodám Kakadu růžového - Prodám samce kakadu lutino,narozen 2024,cena dohod...
pezis
XXX.XXX.60.119
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, kdy u vás začíná tok u kakadu růžového, resp. kdy jim dát budku ?
Děkuji předem za odpovědi.
Počátek toku začíná v březnu nebo dubnu. Mladým párům je velmi dobré dát na výběr z více budek Ale je jedno, jaká ta budka bude, dát třeba i dvě stejné budky, ale každou jinam, jednu třeba i do výletu bez možnosti kontroly z krmné chodby, ať si prostě vyberou. Budku můžou mít už klidně od mláďat, ať si na budku zvyknou.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den. Využiju toto téma, abych nezakládal nové. Mám Kakadu růžové od srpna 2019. Mají se k sobě, sedí vedle sebe, probírají se a sem tam krmí. Dokonce napodzim jsem zaregistroval něco jako pokus o páření. Můžou letos již zasednout, nebo až příští rok? Nedával jsem jim ještě budku, protože musím nedříve nějakou koupit. Děkuji DH
napsal(a):
Dobrý den. Využiju toto téma, abych nezakládal nové. Mám Kakadu růžové od srpna 2019. Mají se k sobě, sedí vedle sebe, probírají se a sem tam krmí. Dokonce napodzim jsem zaregistroval něco jako pokus o páření. Můžou letos již zasednout, nebo až příští rok? Nedával jsem jim ještě budku, protože musím nedříve nějakou koupit. Děkuji DH
Dejte jim čas....
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
napsal(a):
Máte harmonizující pár = velké štěstí.Dejte jim budku,třeba překvapí,když ne budou si zvykat.