Burza v Přerově 13. 12. se bude konat. Podmínky na stránkách http://www.setkanichovatelu.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
miladas
napsal(a):
Tak to jsem nevěděla, že to je burza "občerstvení a alkoholu" a ptactvo je jen doplněk.
To je Česká tradice.
ONV
napsal(a):
Burza se nekoná , informace od pořadatelů
Proč tu informujete nepravdivě ? Buzza se koná. Pokud vláda nedá nová nařízení.
Informace od poředatelů. A Vas neznají . Tak tu nešiřte lži.
http://www.setkanichovatelu.cz
Zdravím...chovatelské trhy v Přerově proběhnou v neděli 13.12.2020 od 6.00 hodiny ranní. Najíždět se bude pouze přední bránou, výjezd přes firmu Wintech. Prodejci nájezd ve 4.00hod. Apeluji na všechny zůčastněné, aby se řídili dle platných opatření COVID. Děkuji. Případné dotazy na tel. 607038331 - Otta Schmidt nebo 603167604 - Jan Pohanka.
Ve středu přibylo v Česku 6 402 nových případů koronaviru, to je o více než 1 800 nových případů více než před týdnem. Systém PES je už několikátý den na čtvrtém stupni.
Situace s pandemií koronaviru se krátce po znovuotevření obchodů, škol, restaurací a služeb dramatizuje, a tak se už příští týden vláda vrátí k opětovnému lockdownu.
Ministr zdravotnictví Jan Blatný po čtvrtečním vyhlášení vlády přiznal, že navrhne, aby se vrátila přísná opatření omezující ekonomiku a pohyb obyvatel.
„Je možné, že v pondělí bude rozhodnuto o změně, jednalo by se o stupeň 4. Kdyby k takové změně došlo, byl by dostatečný časový odstup, aby se na to všichni mohli připravit,“ uvedl Blatný. Dodal, že budou upravena pravidla tak, aby mohly zůstat otevřené i malé obchody, a nebyly tak znevýhodněné oproti supermarketům.
Číslo R stouplo nad hranici jedna. Děti možná čekají prodloužené Vánoce
14:22
Podle informací Seznam Zpráv z vládních zdrojů je pravděpodobné, že ke zpřísnění, kterým teď Blatný pohrozil, skutečně dojde. Datum, od kterého by mohla přísnější opatření platit, budou ministři řešit v pondělí. Uzavřít by se měly například restaurace.
Stihnete to o fous.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
ters
napsal(a):
Pojedu{/b} bude to asi poslední burza v ČR v roce 2020.
Vypadá to tak,opět se nad burzami stahují černé mraky.
Honsek

XXX.XXX.104.1
Povezu letošní křepelky čínské 150 Kč za pár.
Po dohodě dovezu Alexandr maly
2x violet prelomová mláďata bez DNA
0.1 modrá skořice kroužek 018
0.1 violet rok 018
0.1 oliva hlava ocas 016 ( pokud se mi neozve pan na samce tak ji prodám)
731016105
shorty102
napsal(a):
Po dohodě dovezu Alexandr maly
2x violet prelomová mláďata bez DNA
0.1 modrá skořice kroužek 018
0.1 violet rok 018
0.1 oliva hlava ocas 016 ( pokud se mi neozve pan na samce tak ji prodám)
731016105
😎
Po dohodě přivezu letošní nepříbuzný pár pyrur zelenolích. Samec tyrkys opalin, samice tyrkys. Oba kroužkovaní s DNA, pěkné kusy.
Tel. 608413234
Gloria
napsal(a):
Sice jsem tam prijel kolem pul osme ale naval nebyl byla to spis takpva mala burza krmiva zastoupeny dostatecne co se tyka exotu prevažovali rosely byli i kanaři alexandri atd vse po skromnu vše šlo do vykupu.ale ceny nevim nezajimal jsem se .
Ano,skoro vse slo do vykupu ani se neni cemu divit jelikoz kdovi kdy zase nejaka ta burza bude.Drzet to doma a cekat je temer nemozne.