Prosím o radu.
Je problém podávat austrálii ve venkovní voliéře v mrazech zmrzlé větve? Dávám převážně vrbu, případně jabloň. Rosely je oholí od kůry. Mám obavu jestli zmrzlá kůra nezpůsobí nějaké, třeba zažívací problémy. I když bych je nechal doma rozmrznout, venku zase zmrznou. Děkuji za odpovědi.
učeň
napsal(a):
Děkuji za odpovědi. A přidám ještě jeden dotaz: ve starším vlákně nereg.uživatel píše, že nejsou vhodné mimo jiné i větve z třešní, ale jinak všude čtu, že ovocné stromy bez problémů. Jak to teda je?
Na jaře dávám pravidelně větve ovocných stromů s pupeny až do rozkvětu včetně třešní a višní. Nikdy jsem u australských papoušků nezaznamenal díky tomu nějaký problém.
učeň
napsal(a):
Děkuji za odpovědi. A přidám ještě jeden dotaz: ve starším vlákně nereg.uživatel píše, že nejsou vhodné mimo jiné i větve z třešní, ale jinak všude čtu, že ovocné stromy bez problémů. Jak to teda je?
Klidně dávejte ,je to pro ně pochoutka. A pupeny dávám ,zrovna včera jsem dal větev třešně a do hodiny byla úplně holá.
mussasa

XXX.XXX.201.122
Pokud chcete, není problém najít krásnou větev hlohu i s plody. Teď v zimě výborná věc.