Aratinga jendaj, Pyrura cervenobrichy

Prodám Pyruru červenobřichého - Dobrý den, Prodám dva loňské samce Aratinga...
Dobrý den,
prosím Vás určitě to není první ani poslední případ, ale nějak jsem nedohledal modelovou situaci na internetu a proto by mě zajímaly Vaše rady a poznatky k tématu.
Už skoro dva roky bydlím se svým papouškem který začal na přítelkyni, která tu je pár měsíců, dorážet a šikanovat jí. Určitě si myslí že je něco jako soupeř a žárlí. Když jí vozím na návštěvy atd tak na jiné lidi agresivní není. (Mě nikdy neklovla ani nic podobného)
Je možné že časem si papoušek prostě zvykne ? Zkoušet to s ní a kdyby případně klovala tak jí nějak pokárat jako u psů ?
Děkuji
Krtkuv_dort
napsal(a):
Dobrý den,
prosím Vás určitě to není první ani poslední případ, ale nějak jsem nedohledal modelovou situaci na internetu a proto by mě zajímaly Vaše rady a poznatky k tématu.
Už skoro dva roky bydlím se svým papouškem který začal na přítelkyni, která tu je pár měsíců, dorážet a šikanovat jí. Určitě si myslí že je něco jako soupeř a žárlí. Když jí vozím na návštěvy atd tak na jiné lidi agresivní není. (Mě nikdy neklovla ani nic podobného)
Je možné že časem si papoušek prostě zvykne ? Zkoušet to s ní a kdyby případně klovala tak jí nějak pokárat jako u psů ?
Děkuji
Ja by som ju netrestal. Papagáj nieje pes. Skôr skúste aby si na ňu zvykla. Nech ju skusi nakŕmit alebo podobné. Proste aby ta pyrura v nej nevidela nepriateľa ale niekoho komu môže dôverovať. Vyskúšajte a potom napíšte ako to dopadlo.
Krtkuv_dort
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji
Pyrura na Vás žárlí, má Vás jako partnera, tak se nedivte. Co byste říkal Vy, kdyby si přítelkyně přivedla jiného partnera? Asi byste taky nejásal. A jak to bude dál? Buď si zvykne, nebo začne klovat popřípadě křičet, nebo se bude sebepoškozovat.